CHP’li Aygün’den başörtüsüne hakaret!

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Türbana hiç bir zaman saygı duymadım, asla duymam. Arap erkek egemenlerinin kadını aşağılama aracıdır türban dedi.

26 Eylül 2014 Cuma 19:07 2020-04-12 11:18:25
CHP’li Aygün’den başörtüsüne hakaret!

 CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, okullardaki başörtüsü serbestliğine adeta ateş püskürdü. İslam dininin emri başörtüsünü ‘Arap erkek egemenlerinin kadını aşağılama aracı’ olarak niteleyen Aygün, Twitter’da şu ifadeleri kaydetti: “Davutoğlu adlı IŞİD’sever 9 yaşındaki çocuğa takılan türbana, ’gençlerin kıyafetine karışmamak lazım’ demiş. Beyefendi IŞİD’in kılıçla yaptığını ’yönetmelik’ ile yapıyor. Irak kafakoparan ’yoldaşlarına’, Türkiye ise senin gibi seleficilere kalmaz, direniriz, kuşkun olmasın…Türbana hiç bir zaman saygı duymadım, asla duymam. Arap erkek egemenlerinin kadını aşağılama aracıdır türban. Arap erkekleri 7. yüzyılda, 9 yaşındaki kızları koynuna alıyordu. Şimdiki Türk IŞİD’çiler 9 yaşındaki çocukları türbana sarıyorlar, 7. yüzyıldan 21. yüzyıla aynı mantık.”

banner380

İHA

Son Güncelleme: 12.04.2020 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<