banner359

Davutoğlu ve Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi

17 Ağustos 2015 Pazartesi 17:19 2015-08-17 17:20:51
Davutoğlu ve Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi
 Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme sona erdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile koalisyon imkanını görmediğini ifade ettiğini belirterek, "Ben kendisinin yaklaşımını, genel başkan olarak saygıyla karşıladığımızı ifade ettim" dedi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. 2 saat 27 dakika süren görüşme sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yaptı. 
İşte Davutoğlu’nun açıklamalarından satır başları:
Sayın Bahçeli ile önemli bir görüşme yaptık. Samimi ve dürüst bir görüşme oldu. Terörle mücadelede gelinen noktayı ele aldık.  Bahçeli, AK Parti ile bir koalisyonun olmasını mümkün görmediğini söyledi. Bahçeli, Daha sonra olabilecek senaryoları gündeme getirerek AK Parti ile bir seçim hükümeti uygun görünmüyor dedi.
ERKEN SEÇİME DE DESTEK VERMEDİ
Sayın Bahçeli, erken seçime destek vermeyeceklerini ifade etti. Görüşmemizde 17-25 Aralık konusu da gündeme gelmiştir. Yaptığımız görümelerde kolalisyon çıkmamıştır.  Koalisyon için görüşmelerde elimden gelen bütün çabayı göstermiş oldum.  Olabilecek bütün yolları denediğime inanıyorum. Buna herkes şahittir. Cumhurbaşkanı ile istişare ettikten sonra gerekirse görevi iade edeceğim.

Son Güncelleme: 17.08.2015 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<