Gazzeli anne yaralı çocuğu için çatışmanın ortasına girdi

Gazze’de İsrail askerlerinin ateş açtığı sırada ayağından yaralanan oğlunu kurtarmak için çatışmanın ortasına giren annenin feryadı yürek burktu.

24 Temmuz 2014 Perşembe 21:12 2014-07-24 21:22:06
Gazzeli anne yaralı çocuğu için çatışmanın ortasına girdi


 Amatör kamera tarafından kaydedilen görüntüde İsrail askerlerinin ateş açması sonucu ayağından ciddi şekilde yaralanmış genç görüldü. Bu sırada gencin annesi feryat ederek çevreden yardım istedi. İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralı genç yerinden kıpırdayamazken cesur anne oğlunun yanına giderek bir başkasının yardımı ile oğlunu ambulansa taşıdı.

Ambulans ise yaralı genci hemen olay yerinden götürdü.  İsrail ordusunun 2 haftayı aşkın süredir Gazze’de düzenlediği saldırılarda bugüne kadar en az 740 kişi hayatını kaybetti. İsrail’in bugünkü hava ve kara saldırılarında en az 45 kişi yaşamını yitirirken yetkililer son 2 haftadır düzenlenen saldırılarda 4 binin üzerinde kişinin de yaralandığını kaydetti.
 

banner380

İHA

Son Güncelleme: 24.07.2014 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<