banner359

Stada 2 Saat önceden Geldiler

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor ile bugün oynayacağı maç için karşılaşmadan 2 saat önce Hüseyin Avni Aker Stadı’na geldi. Kamp yaptıkları Rize Dedeman Otel’den karayolu ile Trabzon’a doğru yola çıkan...

14 Eylül 2014 Pazar 18:37
Stada 2 Saat önceden Geldiler
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor ile bugün oynayacağı maç için karşılaşmadan 2 saat önce Hüseyin Avni Aker Stadı’na geldi.
Kamp yaptıkları Rize Dedeman Otel’den karayolu ile Trabzon’a doğru yola çıkan Sarı Lacivertliler’i taşıyan kafileye yol boyunca yoğun güvenlik önlemleri altında yolculuğunu gerçekleştirdi. Polis ekipleri hemen hemen her ilçede ve yol boyunca kritik noktalarda kafileye yönelik bir saldırı olmaması için gayret gösterdi. Kafile saat 18.10 sıralarında maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’na ulaşırken, stada gelişlerinde bir grup taraftarın bozuk paralı, pet şişeli ve taşlı saldırısına uğradı. Fenerbahçe kafilesi yoğun protestolar arasında stada giriş yaparken, çıkan olaylarda bir kişi gözaltına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<