banner359

Lice'de çatışma: 1 şehit

18 Ağustos 2015 Salı 16:44 2015-08-18 16:47:22
Lice'de çatışma: 1 şehit
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'da bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 4 askerden birinin şehit olduğunu açıkladı
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 17 Ağustos 2015 tarihinde saat 20.00’da bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve teröristlerce ulaşıma kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kesen teröristleri, tespit edilen gizlenmiş oldukları bölgede etkisiz hale getirmek maksadıyla, Jandarma Özel Harekât Timlerince operasyon başlatıldığı vurgulanarak, "18 Ağustos 2015 tarihinde saat 12.15’te Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla çatışma çıkmış, çıkan çatışmada dört Kahraman personelimiz yaralanmış, yaralılar derhal helikopterle hastaneye sevk edilmiştir. Tedavileri süren yaralılarımızdan durumu ağır olan bir personelimiz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.
Bölgeye taarruz helikopter kolu, insanlı keşif uçağı, karadan ve havadan takviye birlikler sevk edildiği kaydedilerek teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla karadan ve havadan operasyonlara devam edildiği bildirildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Personelimize acil şifalar temenni ediyoruz" denildi. 

İHA

Son Güncelleme: 18.08.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<