banner359

Meteoroloji uyardı: Kar geliyor

.

20 Kasım 2014 Perşembe 14:02 2014-11-20 14:03:43
Meteoroloji uyardı: Kar geliyor
 Meteoroloji, soğuk hava dalgasının etkisi altına giren Türkiye'de hafta sonu sıcaklıkların 10 derece birden düşecek olması konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji uyarıyor. Gece yarısı başlayan yağışların Sabah saatlerinde İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli'nin güneyinde, öğleden sonra ise Isparta ile Burdur ve Antalya'nın doğusunda kuvvetli, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, lokal dolu, Ege kıyılarında hortum riski vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteorolojinin İstanbul için yaptığı uyarıların ardından yağışlar geceboyu etkili oldu.

Son Güncelleme: 20.11.2014 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<