banner359

Yine ASELSAN yine şüpheli ölüm

.

15 Ocak 2015 Perşembe 18:32 2015-01-15 18:32:58
Yine ASELSAN yine şüpheli ölüm
 Edinilen bilgiye göre, Çankaya Cebeci Mahallesi Akat Sokak’ta bir binanın giriş katında ikamet eden Erdem Uğur (28), ASELSAN’daki iş arkadaşlarına rahatsız olduğu için izin aldığını ve işe gelmeyeceğini belirten bir mesaj attı. Uğur’dan haber alamayan arkadaşları, durumunu öğrenmek için evine geldi. Kapıyı çalan arkadaşları, içeriden ses gelmeyince polise bildirdi. Olay yerine polis ekipleri ile birlikte çilingir de çağrıldı. Çilingir yardımıyla daireye giren polis, Uğur’u yatağında hareketsiz halde buldu. Polis, Uğur’un yatağının yanındaki mutfak tüpünün hortumunun ise yorganın altında olduğunu gördü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk belirlemelere göre, Erdem Uğur’un gaz zehirlenmesi sonucu öldüğü ifade edildi.

Asayiş ekiplerinin yanı sıra Cinayet Büro dedektifleri de olay yerine geldi. Ekipler, bina çevresinde araştırma yaptı. Yapılan incelemelerin ardından mühendis Erdem Uğur’un cenazesi, savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Son Güncelleme: 15.01.2015 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<