

Başbakan Erdoğan Dolmabahçe-Bomanti Tüneli’nin açılışı konuşması
-
Bu Haber Sizden Önce 1620 kez Okunmuştur
Başbakan Erdoğan, 'Derdimiz memleket, Kararımız evet' sloganıyla konuşmasını bitirdi.
İşte Erdoğan’ın konuşmasının satır başları:

Erdoğan'ın yeni referandum sloganı
Ekonomideki bu başarının sırrı, özgürlüktür, işin sırrı vizyondur.
Sizler statikocu anlayıştan her zaman şikayetçi oldunuz. Onları tarihin tozlu raflarına siz attınız. Bundan sonra da siz atacaksınız. Statiko bizim milletimize göre değildir.
Yeni ufuklara kapıları aralıyoruz. Tam 28 yıldır Türkiye'nin önünü tıkayan Anayasa'da değişiklikler yapıyoruz. Daha özgürlükçü bir anayasayla farklı bir döneme adım atıyoruz. 12 Eylül'de Türkiye bambaşka bir ülke olacak. 12 Eylül referandumunda değişim, özgürlükler, ülkem, milletim kazanacak.
12 Eylül'de kaybeden çeteler olacak, hukuk dışı örgütlenmeler olacak. 12 Eylül'de son sözü millet verecek. Ben aziz milletimin seçimine güveniyorum. Ben İstanbulumuza bu noktada güveniyorum. İstanbul tarihin şehri olduğu kadar bugü-nün şehridir, geleceğin şehridir. İstanbul değişirken değiştirir. İstanbul'un çürümeden değişim felsefesini tüm Türkiye'ye taşımaya devam edeceğiz. 36 ilde bunu anlatacağız. Ancak benim sizlerden özel bir ricam var. Şu anda biraradayız. Diyorum ki en yakınınızdan başlayıp en uzaktaki dostunuza kadar, bütün gücümüzü kullanmalıyız. 55 günümüz var. Gece gündüz demeden çalışacağız.
Milletim bize bizi bu darbe anayasasından bizi kurtarın dedi. Onun için gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm teşkilatımız koşacağız. Onun için diyorum durmak yok yola devam.
Biliyorum ki heyecanlısınız. Şöyle bir ayağa kalkalım:
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana her şey sizi hatırlatıyor...
DERDİMİZ MEMLEKET, KARARIMIZ EVET
Hiç Yorum Yazılmamış
Diğer Güncel Olaylar Haberleri
- Anadolu gençlik Derneği İnegöl Şubesi İstanbul’un Fethini kutlamaya hazırlanıyor
- Öğrencilere Klasik Müzik Dinletisi
- Süt Günü Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
- İnegöl Belgeseli Bu Akşam TRT'de
- Kadınlara şiddetten korunma önerileri! kapıya yakın durun ...
- İnegöl'lü Çerkesler Büyük Sürgün'ü Unutmadı
- Memur Zammı 'Hakeme' Kaldı!
- Liseli Öğrencilerden Müthiş Buluş
- THY uçağına araba çarptı!
- Mehmet Yıldız Olmasa Aç Kalırız
- Oylat Yolu 1200 m Kısalacak
- İnegöl'ün 40 Yıl Öncesi RESİMLİ
- Tırın Rüzgârı Kaza Yaptırdı
- Ankara Bursa'ya Daha da Yakınlaşıyor
- 30-0 İle gelen Şampiyonluk
- Dikkat Elektrik Kesintisi Var
- Geçmişten Gelen Gelenek Geleceğe Aktarılıyor
- Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
- Dengesini Kaybenden İşçi İnşaattan Düştü
- Yağmur yağdı İneGÖL Oldu












