

İnegölspor’a 4 Kafkas Kartalı
-
Bu Haber Sizden Önce 957 kez Okunmuştur
Kafkasspor tesislerinde düzenlenen törende 1996 doğumlu Mahmut Şeker, 1997 doğumlu Mustafa Dalga, 1999 doğumlu Berat Genç ve 1997 doğumlu Mehmet Can Kafkasspor yönetimi tarafından hiçbir bedel talep edilmeden İnegölspor alt yapısına verildi.
“İNEGÖLSPOR BİZİM AĞABEYİMİZ”
Törende konuşan Kafkasspor 2. Başkanı Nedim Sevim, Kafkasspor olarak İnegölspor alt yapısına 4 oyuncu vermenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “ Bu gün burada Kafkasspor’un bir gururunu daha yaşıyoruz ve camiamıza da yaşatıyoruz. Bu manada gerçekten memnuniyetimizi de dile getirmek istiyoruz. Bu gün İnegölspor’umuza Kafkasspor’umuzun altyapısından 96, 97 ve 99 doğumlu 4 kardeşimizi İnegölspor altyapısına kazandırmak için kendilerine teslim etmiş bulunmaktayız. İnşallah biz işin mutfağında çalışarak İnegölspor’a destek olacağız. İnegölspor bizim, İnegöl’deki diğer amatör kulüplerin ağabeyi. Biz de ona her zaman mutfakta çalışarak bir şeyler kazandırmanın mücadelesini vereceğiz. Bu giden kardeşimiz gerek İnegölspor’a gerek bizim camiamıza örnek teşkil ederek bundan sonraki gelecek kardeşlerimizi de bu manada heyecanlandırmış olur. Yeteneklerini daha, meziyetlerini daha çok çaba sarf ederek inşallah kendilerini geliştirirler. Bu manada, bu dostluk havasından dolayı özellikle İnegölspor’lu yöneticilerimize ve Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü geçmiş dönemlerde böyle bir uygulama yoktu. Sadece bizler kendilerine götürerek gençlerimizi kazandırmaya çalışıyorduk. Ama bu yıl Başta Başkanımız ve teknik heyet olmak üzere ilk olarak geldiler ve bizden bu arkadaşlarımızı istediler. Demek ki onlar bizden daha iyi görmüş, inşallah bu kardeşlerimiz de onarla daha faydalı olacaktır diyorum. Ayrıca, Kafkasspor İstanbul Maltepespor’un altyapısına da bir futbolcu gönderdi. O kardeşimize de başarılar diliyoruz.”diye konuştu.
“AMATÖR KULÜPLERLE HEPİMİZ BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ”
İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ise Kafkasspor’umuzun altyapısında futbola başlamış ve sivrilmiş 4 oyuncuyu İnegölspor’a kazandırdıklarını, bu oyuncuları kendilerine hiçbir bedel talep etmeden veren Kafkasspor camiasına teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan, yardımlardan dolayı başta Başkanımızın nezdinde tüm Kafkasspor camiasına teşekkür ediyorum. Bizler bir bütünün parçalarıyız. Kafkasspor, İnegölspor, Kurtuluş, Yenice, Gençlergücü ve diğer amatör kulüplerimiz. Hepimiz İnegöl sporunun bir parçasıyız. Bizler İnegölspor camiası olarak amatör camiaya elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Futbol oynayan kardeşlerimiz şunu bilecek ki; bizler aynı zamanda İnegölspor’un da altyapısında oynuyoruz. Bu kulüplerde biz gerçekten bu işleri layığı ile yaparsak, birileri bizi izliyor ve İnegölspor’a kazandırılmak üzere takip ediliyoruz, bunu bilecekler. Velilerimize de şunu söylemek istiyorum, özellikle Kafkasspor camiası için; çocuğunuzu Kafkasspor altyapısına vermeniz, İnegölspor altyapısına vermenizden farksız değildir. Neden? Sağ olsunlar camia olarak İnegölspor’la bir bütün haline geldiler. Altyapıda istemiş olduğumuz kardeşlerimizin hiç birinde bize zorluk çıkarmadılar. Bilin ki, eğer çocuğunuz Kafkasspor’da başarılıysa, bir gün oradan İnegölspor’un alt yapısına hatta A takımına geçecektir. Yani bu kardeşlerimize çocuklarınızı emanet edebilirsiniz. Onlar da sizin emanetlerinizi bize emanet ediyorlar. Allah bu çocuklarımızın da yollarını açık etsin. İnşallah şımarmadan çalışarak iyi birer insan ve iyi birer futbolcu olurlar.”diye konuştu. İnegölspor’a transfer oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Mahmut Şeker, Mustafa Dalga, Berat Genç ve Mehmet Can, transferlerinde emeği geçen Kafkasspor yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Hiç Yorum Yazılmamış
Diğer İnegöl Spor Haberleri
- İnegölspor Kastomonuspor'a acımadı 5-1
- Şampiyonluk Şarkıları Söylemeye Başladık
- İnegölspor, 2 Hazırlık Maçını da Kazandı
- İnegölspor Gol Oldu Yağdı
- İnegölspor'a Sondakika Şoku
- Liderliği Getiren Galibiyet
- İnegölspor Derin Uykuda
- Puan Kayıpları Devam Ediyor
- Unvan Sandıklıda Kaldı
- Bu Yoldan Dönüş Yok
- Umut Ortakçı Görevinden Ayrıldı
- İnegölspor'a Rakip Dayanmıyor
- İnegölspor Fırtınası Hız Kesmedi
- Umut ortakçı istifa etti VİDEO
- İnegölspor- Gümüşhanespor: 3-0
- İnegölspor -DİSKİ Maçı Ertelendi
- İnegölspor'a Rakip Dayanmıyor
- İnegöl Spora Liderlik Yakışıyor
- ''Hasılatı Somali'ye bağışlayacağız''
- İnegölspor’da Yüzler Gülüyor












