

Sakaryalı köylülerden karasabanlı tepki
-
Bu Haber Sizden Önce 240 kez Okunmuştur
Yeşilova köy konağı önünde toplanan bir grup köy sakini, aynı şebekeden su aldıkları çok sayıda köy olduğu için 3 aydır sularının akmadığı gerekçesiyle protesto gösterisi düzenledi.
Köylüler adına açıklama yapan muhtar Selahattin Selim, köylerinin su verilememesi nedeniyle büyük sıkıntılar çektiğini anlatarak, kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen köye tankerlerle su taşıyan Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresinin (SASKİ) yardımıyla su sıkıntısını hafifletmeye çalıştıklarını belirtti.
Aralarında kendi köylerinin de bulunduğu 22 köye Karasu Çamdağ Su Birliği tarafından içme suyu sağlandığını kaydeden Selim, ''Karasu ilçesine bağlı 20 köye su veriliyor, su kesintisi yapılmıyor. Kaynarca ilçesine bağlı olduğumuz için mi suyumuz kesiliyor?'' dedi.
Açıklamanın ardından kendilerini kara sabana bağlayarak durumu protesto eden köylüler, olaysız şekilde dağıldı.
Hiç Yorum Yazılmamış
Diğer Güncel Olaylar Haberleri
- Görme Engelliler İçin Hissedilir Taş
- İnegöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
- Bugün Regaip Kandili
- %3,5 u Protesto Ettiler
- Halk Bankası Şube Müdüründen Başkan Aktaş’a Veda Ziyareti
- İnegöl'lü Yazar Öğrencilerle Bir Araya Geldi
- Akhisar Semt Sahası ve Lokal Binası Hizmete Açıldı
- Aradığınız Emlak Hurriyetemlak.com'da!
- Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Yaralandı
- Anadolu gençlik Derneği İnegöl Şubesi İstanbul’un Fethini kutlamaya hazırlanıyor
- Öğrencilere Klasik Müzik Dinletisi
- Süt Günü Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
- İnegöl Belgeseli Bu Akşam TRT'de
- Kadınlara şiddetten korunma önerileri! kapıya yakın durun ...
- İnegöl'lü Çerkesler Büyük Sürgün'ü Unutmadı
- Memur Zammı 'Hakeme' Kaldı!
- Liseli Öğrencilerden Müthiş Buluş
- THY uçağına araba çarptı!
- Mehmet Yıldız Olmasa Aç Kalırız
- Oylat Yolu 1200 m Kısalacak












