Adana’da temizlik işlerinde amele çavuşu olarak çalışan bir kişi, belediye aracının içinde 6 kurşun sıkılarak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yüreğir Belediyesi’nde temizlik işlerinde amele çavuşu olarak çalışan Abdurrahman Algın, dün Dadaloğlu 2557 Sokak’ta kurulan pazarın kalkması sonrası temizlik için buraya gitti. Ekip pazarda temizlik yaparken kendisi de belediyenin kamyonetinde beklemeye başladı. Bu arada kamyonetin yanına gelen bir kişi şoför mahallinde bulunan Algın’ın camı açık olduğundan camdan elini uzatarak Algın’a ateş etti. Saldırgan daha sonra kamyonetin önüne geçerek buradan da ateş etti. Algın’ın kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine 6 kurşun isabet etti. Şahıs daha sonra olay yerinden kaçtı. Temizlik yapan görevliler de hemen olay yerine koşarak kamyonete binip Algın’ı Yüreğir Başkent Hastanesi’ne götürdü.
3 KEZ DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI
Algın’ın saat 21.30 sıralarında hastaneye getirildiğinde kalbi durmuştu. Doktorlar hemen müdahale ederek kalbini geri çalıştırdı. Ancak bir süre sonra Algın’ın kalbi iki kez daha durdu. Doktorlar yaptıkları müdahaleyle kalbini yine çalıştırdı. Ancak saatler 23.30’u gösterdiğinde Algın’ın kalbi 4. kez durunca bu kez doktorların müdahalesi yeterli olmadı.
Hayatını kaybeden Algın’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de hemen cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonunda 3 kişi gözaltına alındı. Polis olayın bütün yönleriyle ortaya çıkması için çalışmalarını devam ettiriyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın