banner359

12 Saat Sonra Yakalandı!

28 Temmuz 2017 Cuma 16:48 2017-07-28 16:51:32
12 Saat Sonra Yakalandı!

 Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde meydana gelen olayda köpeği ile birlikte 4 Aile Çay Bahçesini soyan hırsız saatler sonra yakalandı. Güvenlik görevlilerinin önünden çaldıkları ile geçen hırsız bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde meydana geldi. Gece 03.00 sularında köpeği ile birlikte park içerisinde keşif yapan hırsız önce Ayhan Ö.´ye ait çay bahçesine tornavida yardımıyla pencereyi kırarak girdi. Burada yaklaşık 5 Bin TL nakit ile laptop, tablet bilgisayar ile kumbarayı çalan hırsız köpeği ile birlikte İsmail Ç.´ye ait Çay Bahçesine yöneldi. Çay Bahçesinde bulunan alarmları farkederek yanında bulunan büfeye giren hırsız eli boş döndü. Hırsız, sırasıyla 4 ayrı işyerine girdi. Köpeği ile birlikte gitmek isteyen hırsız güvenlik görevlilerini fark edince köpeğinin tasmasından tutarak olay yerinden ayrıldı.

Sabaha karşı 10.00 sularında büfenin penceresinin kırıldığını fark eden İsmail Ç., durumu Emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan emniyet ekipleri şahsı bulmak için çalışma başlattılar.

YAKALANDI

Hırsızlık olayından 12 saat sonra yeniden Kültürpark içerisinde gezmeye başlayan hırsız güvenlik ekipleri tarafından fark edildi. Yanındaki köpekten tanınan hırsız güvenlik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık şüphelisi emniyet ekiplerine teslim edildi. Ekipler hem hırsızı gözaltına alırken, köpeğe de el konuldu.

Son Güncelleme: 28.07.2017 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<