2 ton meyve çalan hırsızlar yakalandı

11 Ekim 2017 Çarşamba 18:26 2017-10-11 20:02:27
2 ton meyve çalan hırsızlar yakalandı

İnegöl’e bağlı Hamamlı mahallesinde gece saatlerinde ağaçlardan toplayıp 2 ton elma ve armut çalan kayınbaba ve damadı yakalandı.
Edinilen bilgilere göre; Hamamlı mahallesine kapalı kasa minibüsle gelen iki şahıs, Elma ve Armut bahçelerine girdiler. Buldukları meyve kasalarına ağaçlardan topladıkları Elma ve Armutları koyan iki şahıs, minibüse yüklediler.
Minibüsü dolduran iki şahıs araçla birlikte mahalleden kaçtılar. O sırada yoldan geçen bir vatandaş hırsızlık olayını görünce İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Minibüsü takibe alan Jandarma ekipleri Kestel ilçesinde aracı durdurdular. 
2 TON MEYVE ÇALMIŞLAR
Durdurulan araçta yapılan aramada 1 ton 300 kilo elma, 700 kilo armut ele geçirildi. Araçtaki 55 yaşındaki Muhammet B. ile 35 yaşındaki Rasim K. gözaltına alındılar.
2 ton elma ve armudu çaldıkları belirlenen iki şahıs gözaltına alındı.
55 yaşındaki Muhammet B. ve 35 yaşındaki Rasim K. jandarma ekiplerince Adliyeye sevk edildiler.

banner380

Son Güncelleme: 11.10.2017 20:02
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<