banner359

20 araçlık otopark hizmete açıldı

.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 18:30 2015-07-01 18:53:39
20 araçlık otopark hizmete açıldı

İnegöl merkezde çeşitli mahallelerde yapılan otopark çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi Gülerer Sokak'ta 34 araçlık otoparkı vatandaşın hizmetine sundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, "Şehri rahatlatacak; dinlenme mekânları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız kentin her alanında artarak devam ediyor. Bilindiği üzere bugüne kadar planladığımız birçok otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Geçtiğimiz yıllarda ürettiğimiz otopark alanları bunun en güzel örneklerindendir. Bugüne kadar sadece mahalle otoparkı olarak 31 adet otoparkı İnegöl’ümüzün muhtelif mahallelerine kazandırdık. Bilindiği üzere son olarak geçtiğimiz günlerde yine yan tarafımızda bulunan Asil Sokak’ta 26 araçlık mahalle otoparkımıza başladık ve tamamlanmasına kısa bir süre kaldı.Bugün otopark projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Mesudiye Mahallesi Gülerer Sokakta yapımı devam eden bu bölgede bir yanında 8 araç ve diğer yanında da 12 araç olmak üzere toplamda 20 araç kapasiteli yeni bir mahalle otoparkı çalışmalarını incelemek üzere buradayız.Söz konusu olan otopark alanları hazırlanan peyzaj projesi çerçevesinde 1110 m2 alan üzerinde planlanmış ve projelendirilmiştir. Proje uygulama alanında;  Gülerer Sokak’ın 20 araç kapasiteli alanda 300 m2’lik araç park alanları 90 derece dik açılı parklanma olacak şekilde projelendirilmiştir.
Otoparkımızın çevresinde yer alacak yeşil alanlara görselliği ön planda olan ağaçlar dikilecek ve yeşillendirme çalışmaları otopark alanının tüm kısımlarında tamamlanacaktır. Bitkilendirme çalışmasında sarı yapraklı akçaağaç, ıhlamur ve erguvan bitkilerine yer verilecektir. Dikilecek olan yetişkin ve görselliği ön planda olan ağaçlar doğal taş kaplamalı beton çiçekliklerin içerisine taş kaplama uygulaması tamamlandıktan sonra konulacaktır. 17 adet doğal taş kaplamalı dekoratif beton çiçeklik otopark alanına proje dâhilinde uygun yerlere yerleştirilmiştir.Mesudiye Mahallesi Gülerer 20 araçlık mahalle otopark düzenleme uygulamamıza 2015 yılı Haziran ayı ortalarında başlanmış olup,  2015 yılı Temmuz ayı başı itibarı ile de uygulamanın tamamlanması planlanmaktadır. 
Ayrıca Fen işleri müdürlüğümüz otopark alanının dışında kalan yol kısımlarında asfalt kaplama, asfalt yama ve menfez çalışmalarında bulunacaktır.
Otoparkımızın ilçemize ve Mesudiye Mahallesine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bölge sakinlerinden ara sokaklara veya boş alanlara değil de bu otoparka araçlarını park etmelerini rica ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 01.07.2015 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<