banner359

24 Nolu Otobüsçüler Kooperatifinin Kongresi Yapıldı

.

22 Eylül 2014 Pazartesi 14:06 2014-09-22 14:07:36
24 Nolu Otobüsçüler Kooperatifinin Kongresi Yapıldı
 28 yıldan bu yana İnegöl-Bursa arası yolcu taşımacılığı hizmeti vermekte olan 24 Nolu Otobüsçüler Kooperatifinin (İnegöl Seyahat), olağan genel kurul toplantısı 17 Eylül 2014 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde, emektar Başkan Halil Manavoğlu’nun oğlu İsmail Manavoğlu Başkanlığa seçildi.

İsmail Manavoğlu Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine ise, Çetin Koçan, Hakan Oba, Özkan Özşirin, Kenan Atik, Metin Yelbey ve İbrahim Taş getirildi.

BAYRAĞI İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ

Genel kurulun ardından makamında basın toplantısı düzenleyen 24 Nolu Otobüsçüler Kooperatifi (İnegöl Seyahat) Başkanı İsmail Manavoğlu, “Genel kurulumuzu 17 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirdik. Yapılan seçimde, ağabeylerimiz, arkadaşlarımız bize bu görevi layık gördü. Allah utandırmasın. Biz bu bayrağı ileriye taşımak istiyoruz. Yeni oluşturduğumuz yönetimle beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

55 ARAÇLA HİZMET VERİYORUZ

Seyahat hizmetlerinden de bahseden Manavoğlu, “Araçlarımız, sabah 06.00 ile gece 00.30’a kadar düzenli bir şekilde Bursa’ya hareket ediyor. İstanbul ve İzmir seferlerimiz de var. 15 araç İzmir ve İstanbul, 40 araç ise Bursa seferleri yapmaktadır. 55 araçla hizmet vermekteyiz. 68 üyemizle, yıllardan beri olduğu gibi, bugün de en iyi ulaşım hizmetini vermek için, elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.09.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<