banner359

2.OSB'de Büyük Yangın

.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 13:17 2015-05-25 17:43:16
2.OSB'de Büyük Yangın
2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Leta Sandalye fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürmek için İnegöl, Bursa, Yenişehir, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü Yangın Söndürme ekipleri seferber oldu.

Saat 12.30 sıralarında Hamzabey mahallesi mevkiinde bulunan 2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Leta Sandalye fabrikasında işçilerin yemek molası sırasında, fabrikanın deposunda yangın çıktı.

İŞÇİLER TAHLİYE EDİLDİ

Yemek sırasında çıkan yangını gören personel durumu İnegöl İtfaiyesine haber verdi. yangın sırasında yemekhane de olan fabrika işçileri hızla tahliye edildi.

HAMİLE KADIN DUMANDAN ETKİLENDİ

Tahliye edilen işçiler arasında yer alan hamile kadın Gülten Şengül dumandan etkilenerek rahatsızlandı. Rahatsızlanan bayan 112 Acil Servis Ambulansı özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

HERKES SEFERBER OLDU

İçerisinde ürünlerin bulunduğu depodan yoğun duman ve alevlerin yüklenmesi sırasında korku dolu anlar yaşandı. Olay yerine ilk önce gelen İnegöl İtfaiye ekipleri dört bir yandan müdahale etmeye başladı. Alevler yoğun olması nedeniyle Bursa ve diğer ilçelerdeki İtfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, Bursa, Yenişehir, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Yangın söndürme çalışmalarına işçiler de katıldı.

SU BİTTİ!

Yangın söndürme çalışmaları sırasında ekiplerin suyu bitince kriz yaşandı. işçiler ve fabrika yetkilileri OSB’de yangın vanalarının yetersiz olması nedeniyle 2. OSB yönetimine tepki gösterdiler.

25 bin metrekare kapalı alanda üretim yapılan Leta sandalyenin deposundaki çıkan yangının hemen yanındaki fabrikaya sıçramaması için de yoğun uğraş verildi.

FABRİKA SAHİBİ FENALIK GEÇİRDİ

Yangını duyar duymaz olay yerine gelen Leta Sandalye fabrikası sahibi Levent Özcan fenalık geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Özcan’a diğer fabrika sahipleri sarılarak teskin etmeye çalıştılar.

6 MİLYON ZARAR

Yangın sonucunda yapılan araştırmalar da fabrika zararının 6 Milyon liranın üzerinde olduğu bildirildi.








Son Güncelleme: 25.05.2015 17:43
Anahtar Kelimeler:
YangınInegölOsbLeta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<