banner359

45 personel alacak

23 Ekim 2017 Pazartesi 15:14
45 personel  alacak

Milli Eğitim Bakanlığı ile İş-Kur arasında imzalanan “Toplum Yararına Çalışma Programı” protokolü çerçevesinde, Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda çalıştırılmak üzere 45 personel daha alımı yapacak.
Kura ile belirlenecek olan personel alımı 26 Ekim 2017 tarihinde Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu çok amaçlı salonunda Noter huzurunda gerçekleştirilecek.
Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle; “Müdürlüğümüze bağlı resmi okul ve kurumlarda İŞ-KUR aracılığıyla Toplum Yararına Programı kapsamında temizlik ve güvenlik görevlisi olarak çalıştırılacak personel alımı yapılacaktır. Başvuru şartları ile başvuru tarihleri aşağıda belirtilmiş olup, başvurular İnegöl İŞ-KUR Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Personeller 26 Ekim 2017 tarihinde; hizmetli personeller için 9:30 güvenlik görevlileri için  kura çekimi saat 11:00'de Vehbi Koç İlkokulu Müdürlüğünde Noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura da belirlenen personeller 06 Kasım 2017 tarihinde göreve başlayacaklardır. Alınacak Hizmetli Personel Sayısı:45 kişi, alınacak güvenlik görevlisi sayısı:15 kişi. TYP Başvuru Tarihleri: 20-24/10/2017. Genel Başvuru Şartları:  Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak,  Emekli ve malul aylığı almamak,  Öğrenci olmamak (Açık Lise /Mesleki Açık Öğretim Lisesi/ Açık Öğretim Fakültesi Hariç).  Güvenlik Görevlisi Özel Katılım Şartları: Katılımcıların 5188 sayılı kanun kapsamında özel güvenlik çalışma izni ile kimlik kartına sahip olması ve aynı konuda belirtilen özel güvenlik görevlilerinde aranacak şartları taşıması gerekmektedir. Katılımcının adli sicil kaydının bulunmaması gerekmektedir.”.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<