banner359

Abartı Egzozlu Araç Sürücülerine Ceza

17 Mayıs 2017 Çarşamba 09:47 2017-05-17 09:52:59
Abartı Egzozlu Araç Sürücülerine Ceza
İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, trafiği tehlikeye düşüren veya abartı egzoz sesi ile vatandaşlara rahatsızlık veren araçlara göz açtırmıyor.

İnegöl şehir merkezinde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve abartı egzoz sesiyle vatandaşlara rahatsız veren araçlara geçit verilmiyor. Yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Şikayet üzerine, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, öğle saatlerinde abartı egzoz sesiyle çevreye rahatsızlık veren sürücü D.D. yönetimindeki otomobili durdurdu.

Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde olan ve abartılı egzoz sesi ile vatandaşları rahatsız eden otomobilin sürücüsü uyarıldı. Otomobil sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, bir hafta içerisinde egzoz sistemini değiştirmemesi halinde otomobil trafikten men edilecek.

Son Güncelleme: 17.05.2017 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<