banner359

ABD'de Yolcusu Kayra'ya Anlamlı Ziyaret

.

26 Mayıs 2015 Salı 10:10 2015-05-26 10:26:18
ABD'de Yolcusu Kayra'ya Anlamlı Ziyaret
İnegöl Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker ve Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, düzenlenen yardım kampanyası sonucunda tedavi için Amerika’ya gidecek olan Kayra’yı evinde ziyaret etti

Kayra’ya Bursaspor şapkası ve saat hediye eden Şeker, minik Kayra’ya cep harçlığı da verdi.
İnegöl’de, 3 yaşındayken yanlışlıkla içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören ve 4 yılda 30 ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına tam olarak kavuşamayan 7 yaşındaki Kayra Yaman`ın tedavisine ABD`de devam edilecek. 2010 yılında evinin banyosunda bulduğu temizlik maddesini içtikten sonra fenalaşan ve tedavi altına alınan Yaman, 4 yılda 30 ameliyat geçirdi. Bursa`da iki kez ameliyat edildikten sonra tedavisine Ankara`da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde devam edilen, burada 28 cerrahi operasyon geçiren Yaman`ın midesinin bir bölümü alındı ve ağız içi, böbrekleri ile diğer organlarına müdahalelerde bulunuldu.  Yemek borusu zarar gördüğünden sağlığına tam olarak kavuşamayan Yaman, yutma refleksi olmadığı için ağız yoluyla değil karnından beslenmeye devam etti. Türkiye`de tedavisinde ilerleme sağlanan çocuğun, ABD`nin Ohio kentindeki Cincinnati Üniversitesi Çocuk Hastanesinde tedavisine devam edilmesine karar verildi. ABD`de 6 ay sürecek tedavi için giderleri Sağlık Bakanlığınca karşılanacak Kayra’nın diğer masrafları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanya ve Bursa Fan Kulübün desteği ile karşılanacak.

MORAL ZİYARETİ

Tedavi için ABD’ye gitmeye hazırlanan Kayra’yı İnegöl Bursasporlular Taraftarlar Derneği Başkan ve yöneticileri ziyaret ederek hem moral hem de hediye verdiler. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı ve İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği Yöneticisi Sezai Çelik, Kayra`nın sağlıklı dönmesi halinde kendisini Bursaspor maçına götüreceklerini ifade etti. Sezai Çelik, "Bugün burada Bursasporlu yavrumuz Kayra`yı ziyaret ettik. Biliyorsunuz yarın (bugün) yavrumuz Amerika`ya uçuyor. İnegöl Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanımız ile ziyaret ettik. Kendisine hayırlı yolculuk dilemeye geldik. Aynı zamanda gelmesi ile birlikte Texas ile beraber maç izleyeceğiz. Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin" şeklinde konuştu.

SAĞLIKLI GİDİP, SAĞLIKLI GELSİN İNŞALLAH

İnegöl Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker ise, "Kayra kardeşimizi tedaviye giderayak ziyaret ettik. Bursasporlu olduğunu biliyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıklı gidip, sağlıklı gelsin inşallah. İnşallah tez zamanda şifa bulur, geldiğinde kendisini sevinçler karşılarız. Kendisini maçlara da götüreceğiz. O gelene kadar da kupa da şampiyon oluruz" dedi.

Son Güncelleme: 26.05.2015 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<