Acil tedbir alınmalı

21 Eylül 2017 Perşembe 10:01
Acil tedbir alınmalı

Yol genişletme çalışmaları nedeniyle Mesudiye alt geçidi önüne bariyerler konularak trafiğe kapatılırken, araç trafiğinin oldukça yoğun olduğu Bursa-Ankara karayolu üzerinden geçmek zorunda kalan yayalar ölümle burun buruna geliyor. CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, özellikle yayaların geçişiyle ilgili acilen tedbir alınması gerektiğini söyledi.

banner380

Mesudiye Mahallesi ile Orhaniye Mahallesini birbirine bağlayan Mesudiye alt geçidinde başlayan genişletme çalışmaları öncesinde yayaların geçişinin düşünülmeden çalışmaların başlamasına tepki gösteren CHP ilçe yönetimi, çalışmaların başlamasıyla kazalarında beraberinde geldiğini belirttiler.

TEDBİR ALINMASI ŞART

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genişletme çalışmalarını inceleyen CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, “Mesudiye alt geçidinin genişletilmesine karşı değiliz ama uygulama şekline karşıyız. Vatandaşlarımızın Mesudiye Mahallesine veya Mesudiye Mahallesinden bu tarafa geçmesi gerekiyor. Üstelik tamda okulların açıldığı bu zamanlarda öğrencilerinde geçtiği bir güzergah burası. Vatandaşların geçiş sağlaması için Mesudiye alt geçidine yaklaşık 1,5-2 kilometre mesafede olan Kozluca alt geçidine yönlendiriliyor. Kimse burayı kullanmak istemiyor, hatta ben bile oraya gidip, altgeçidi kullanmak istemiyorum. Mesafe oldukça uzak. Yapılması gereken genişletme çalışmaları başlamadan önce geçici olarak bir üst geçit yapılmalı. Üst geçit yapılmadığı için vatandaşlar burada mağdur oldu. Çalışma başladığından beri kazalar eksik olmuyor. Birde ölüm meydana geldi. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için mutlaka iyi bir tedbir alınması şart. Bu konuda görevliler acilen gerekli tedbiri almalı” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
InegölChpNecmiDemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<