Acilden Tekerlekli Sandalye Çaldılar

04 Mayıs 2017 Perşembe 09:39 2017-05-04 09:43:20
Acilden Tekerlekli Sandalye Çaldılar

 İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümü önünden tekerlekli sandalye çalmak isteyen üç genç, Emniyet ekiplerince kıskıvrak yakalandılar.

banner380
Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde İnegöl Devlet Hastanesi acil servis bölümünde meydana geldi. İddiaya göre; Acil Servis´e gelen ve yaşları 18 ile 20 arasında değişen C.S., H.Ç. ve F.K. isimli şahıslar, burada bulunan bir tekerlekli sandalyeyi alarak kaçmaya başladılar. Poliklinik çıkış bölümünden tekerlekli sandalye ile çıkarak kaçan şahısları gören hastane güvenliği bir süre şahısları takip ettikten sonra durumu 155´e bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Emniyet ekipleri, 3 şahsı tekerlekli sandalye ile birlikte stadyum mevkiinde yakaladılar.

Dinlenmek için stadyum mevkiinde otururken yakalanan şahıslar sandalyeyi çalmadıklarını iddia etseler de Emniyet ekiplerinin elinden kurtulamadılar. Şahısları gözaltına alan ekipler, çalınan tekerlekli sandalyeyi hastane personeline geri teslim ettiler.

Son Güncelleme: 04.05.2017 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<