banner359

Adaletten Kaçamadı!

23 Eylül 2017 Cumartesi 21:00
Adaletten Kaçamadı!

İnegöl´de kovalamaca sonucunda yakalanarak adliyeye sevk edilen hırsızlık şüphelisi, WC´nin penceresinden atlayınca bacakları kırıldı.

Edinilen bilgilere göre; polisin fark etmesiyle kaçan hırsızlık şüphelisi 27 yaşındaki Önder Ç., Sinanbey mahallesi Leylak Sokakta kovalamaca sonucunda yakalandı. Yapılan aramada üzerinden çıkan ruhsatsız silaha el konuldu. Hırsızlık şüphelisi şahıs emniyet ekiplerince bir gün sonra adliyeye sevk edildi.

Adliyenin Sulh Ceza Mahkemesinin bulunduğu ikinci kata çıkarıldı. Şüpheli emniyet ekiplerin ısrarla izin alarak tuvalet ihtiyacını karşılamak için WC´ye girdi. Polisin tuvalet kapısında beklediği sırada lavabonun üzerindeki pencereye çıkan şüpheli yaklaşık 4 metre yükseklikten atlayarak kaçmak istedi. Beton zemine çakılan genç hırsız, yaralandı.

BACAKLARI KIRILDI

Adaletten kaçarken iki bacağı da kırılan genç, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Bacakları kırılan genç müşahede altına alındı.

SUÇ MAKİNESİ

Hırsızlık zanlısının daha önce uyuşturucu ticaretinden de sabıkasının olduğu ve mahkeme sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<