banner359

AK Gençlerden İlk Ziyaret Ertaş'a

.

02 Mart 2015 Pazartesi 16:43 2015-03-02 16:44:37
AK Gençlerden İlk Ziyaret Ertaş'a
 Ak parti İnegöl İlçe Gençlik kolları yeni yönetim ile ziyaretlere başladı.  İlk ziyaretlerini vergi haftası münasebeti ile vergi dairesi müdürü Yalçın Ertaş Bey’in makamında gerçekleştirdi. Verginin önemine dikkat çeken gençler ''Fiş fatura istiyoruz geleceği teminat altına alıyoruz’’ dedi. Aynı zamanda gençler yerelde ve genelde vergi uygulamaları hakkında bilgiler aldı.
İnegöl Vergi Dairesi müdürü ziyaretler esnasında soruları cevaplarken. İlçe gençlik kolları başkanı Semih Şeherli; ‘’ Anadolu’da vergi olgusu ‘’her kim pazarda satış yapıp para kazanırsa bunun iki akçasını vergi olarak versin’’ sözü ile Osmanlının kurucusu Osman gazi’ye kadar dayanmaktadır. Ülke gelirlerinin büyük kısmı ödenen vergilerden karşılanacağından dolayı, vergi bilinci bilhassa biz gençler için çok önemlidir. Gençler için daha önemli diyorum çünkü vergi geleceği teminat altına almak demektir. Yatırım yapmak demektir. Yatırımlar sonucu vatandaşlarımız için fayda maksimizasyonun en yükseğe çıkması demektir. Bu yatırımlar sonucu eğitim olanakları gelişecek, savunma sanayisi büyüyecek, sağlık yatırımları genişletilecek dolayısı ile ülke refahımız artmış olacaktır. Hükümetimizin güçlü Türkiye vizyonunun yapı taşlarından biriside budur. Bizler bu yüzden ‘’Fiş fatura istiyorum geleceğimi teminat altına alıyorum’’ sloganından yola çıkarak vergi bilincimizi perçinliyoruz. Biz İnegöl olarak Türkiye ekonomisinde belirli büyüklüğe sahibiz, en azından bizler İnegöl olarak bu bilince dikkat çekmek istiyoruz. Böylelikle Tüm halkımızın vergi haftasını kutluyoruz. ‘dedi.

Son Güncelleme: 02.03.2015 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<