banner359

AK Parti'den Araali’ye hayırlı olsun ziyareti

20 Eylül 2017 Çarşamba 18:13
AK Parti'den Araali’ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni atanan İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri,Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın Bursa İl Emniyet Müdür yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne atanan İlhami Araali’ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “ İlçemiz huzur ve güvenliği adına 7/24 görevlerini ifa eden kahraman polislerimiz bizler için çok değerlidir. Güvenlik güçlerimiz için ne yapılması gerekiyorsa biz ilçe teşkilatı olarak yapmaya hazırız. İnegöl’e yeni atanan değerli müdürümüz İlhami Araali, daha öncede İnegöl’de görev yaptığı için İnegöl’e hâkim ve İnegöl’ü bilen biri olması bizleri sevindirdi. Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun, rabbim muvaffak etsin. Bursa’ya atanan eski Emniyet Müdürümüz Şükrü Kaplan’a da bu güne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz, onunda yeni görevi hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<