AK Partili gençlerden Hikmet Şahin için mevlid

.

21 Kasım 2014 Cuma 10:40 2014-11-21 10:42:01
AK Partili gençlerden Hikmet Şahin için mevlid
 AK Parti İnegöl Gençlik Kolları, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden, iki dönem İnegöl Belediye Başkanlığı, bir dönem de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Hikmet Şahin’in, ölümünün 5. yıl dönümünde, merhum için mevlit okutacak.

Mevlide ilişkin bilgiler veren AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri, 21 Kasım 2014 Cuma günü akşamı (bu akşam) yatsı namazından sonra İshakpaşa Camiinde okutulacak mevlide, tüm ilçe halkının davetli olduğunu söyledi. Başkan Sezai İleri, mevlidin ardından aşure ikramında bulunacaklarını da belirtti.

banner380

“Merhum Başkan ve değerli Hocamız Hikmet Şahin’in anısına ve hatırına ne yapsak azdır” diyen Sezai İleri,  “Biz naçizane mevlit organizasyonu yaparak, adını tüm halkımız ile tekrar tekrar anmak için, dua etmek için, vesile olmak istedik. Merhum Hikmet Şahin Başkanımızın, İnegöl’e tartışılmaz çok büyük faydaları olmuştur. Biz de mevlit programını, yine İnegöl’ümüzün kurtuluşuna vesile olan bir büyük ismin camiinde, tarihi açıdan İnegöl’ümüzün simgesi İshakpaşa Camiinde düzenlemeye karar verdik. Muharrem ayının içinde olmamız sebebiyle de, mevlit sonrası halkımıza aşure ikramında bulunacağız. Allah, şimdiden yapacağımız duaları, okutacağımız mevlidi kabul etsin. Merhum Hikmet Şahin ağabeyimizin mekanını cennet eylesin. O bizim her zaman kalbimizde, içimizde yer alıyor ve alacaktır. Bu vesile ile tekrardan tüm ilçe halkımızı Cuma günü akşam (Bu akşam) yatsı namazına ve mevlide davet ediyoruz.

Son Güncelleme: 21.11.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<