banner359

Akidezadeler İnegöl’de “Bir Tatlı Huzur” Verdi

17 Aralık 2017 Pazar 12:33
Akidezadeler İnegöl’de “Bir Tatlı Huzur” Verdi

İnegöl Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Akizadeler-Bir Tatlı Huzur” yetişkin tiyatro oyununu ilçe halkıyla buluşturdu. Ünlü isimlerin sahne aldığı oyun, İnegöllüleri 2 saatlik bir kahkaha tufanına sürükledi.

Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Cuma akşamı Uygur Tiyatrosunun sahnelediği “Akizadeler-Bir Tatlı Huzur” yetişkin tiyatro oyununu ilçe halkıyla buluşturdu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte seyirciler salona sığmayınca vatandaşlar oyunu merdivenlerden ve salon kenarlarından izledi. Gösteriye Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Türk tiyatrosunun büyük ustası Nejat Uygur tarafından yazılan tiyatro eseri “Akidezadeler-Bir Tatlı Huzur” yeni yorumuyla ve usta sanatçı kadrosuyla İnegöllülerin karşısına çıktı. Oyun, İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde seyirciyle buluştu. Usta tiyatrocu Nejat Uygur’un oğlu Süha Uygur’un yönetmenliğini yaptığı ve Uygur Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunda; Cengiz Küçükayvaz, Somer Karvan, Seher Terzi, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Güray Yazıcı, Deniz Yılmaz ve Orçun Tansoylu rol aldı. Esprileri ve konusuyla izleyenleri kahkahaya boğan oyun izleyenlerden tam not aldı.

DAHA GÜZEL ETKİNLİKLERDE BULUŞACAĞIZ
Salondaki izleyicilere 2 saatlik kahkaha tufanı yaşatan oyunun sonunda, tüm oyuncular ve oyunun yönetmeni Süha Uygur sahneye çıktı. Belediye Başkanı Alper Taban’da sahneye davet edilirken, Başkan Taban sahnede kısa bir konuşma yaptı. Alper Taban, “Çok değerli tiyatro ekibimizi gönülden tebrik ediyorum. Kırdılar geçirdiler bu akşam. İnegöl’de bu salonda pek çok güzelliklere imza attık. Bu akşam da öyle olduğuna inanıyorum. İnegöl Belediyesi olarak daha güzellerini sizlerle buluşturacağız. Bunun sözünü buradan veriyorum. Katıldığınız için sizlere de teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Taban, konuşmasının ardından Süha Uygur’a üzerinde İnegöl’ün değerlerinin yer aldığı çini hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<