banner359

Akıncılar Kuran Kursunun Çehresi Değişiyor

20 Ekim 2017 Cuma 12:20
Akıncılar Kuran Kursunun Çehresi Değişiyor

İnegöl Belediyesi, Akıncılar Mahallesi Kuran Kursu binasının çevre düzenlemesini yaparak daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başladı.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR İNEGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kuran kursu binası çevresindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit yaptığı açıklamada; “İnegöl Belediyesi olarak merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan şehrimizin dört bir yanını ihya etmeye yönelik çalışmalarımıza her gün yeni bir proje ekleyerek devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile yeni mahallelerimize özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak alt yapı ve üst yapı çalışmalarından, köprü yapım çalışmalarına, meydan düzenleme çalışmalarından, camilerimizdeki bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına, çocuk parkı ve fitness alanlarından futbol sahası yapım çalışmalarına varıncaya kadar dur durak bilmeden hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bugünde hizmetlerimize bir halka daha eklemek için Akıncılar Mahallemizdeyiz. Akıncılar Mahallesi Kuran Kursu binamızda çevre düzenlemesi çalışmalarımızı incelemek üzere buradayız” dedi.

“BU ŞEHİR İÇİN ÜRETMEK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”
Bu şehre hizmet etmek, bu şehir için üretmek, bu şehrin her bir noktasında halkımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmak bizlerin birinci önceliği diyerek konuşmasına devam eden Yiğit çalışma hakkında bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Yiğit konuşmasına şöyle devam etti: “Akıncılar Mahallesi Kuran Kursunun çehresini modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Buradaki çalışmalarımız kapsamında 40 metre perde duvar yapılmaya başlandı. Akabinde perde duvarın üstü panel çit ile çevrilecek. Ayrıca bu alana iki ayrı giriş kapısı yapılacak. Bunun yanında bahçenin içerisine 60 metrekare taş parke döşenecek. Burada yürütülen çalışmaların belediyemize olan yaklaşık maliyeti ise 13 BİN TL’dir. Yapılan bu güzel çalışmanın Akıncılar Mahallemizin değerli sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<