banner359

Aktaş'tan Halk Bankası Şube Müdürüne İade İ Ziyaret

03 Ekim 2015 Cumartesi 11:55 2015-10-03 12:01:04
Aktaş'tan Halk Bankası Şube Müdürüne İade İ Ziyaret
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri çerçevesinde, Halk Bankası İnegöl Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aktaş, görevine yeni başlayan Halk Bankası İnegöl Şube Müdürü Oğuz Faik Konak´a görevinde başarılar diledi.

Göreve yeni başlaması hasebiyle Halk Bankası Müdürünü ziyaret ettiğini belirten Başkan Aktaş, “Öncelikle Müdürümüze yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Müdürümüze hem iade-i ziyaret yapalım hem de kendisi ile ekonominin genel gidişatı ve banka sektörü ile alakalı istişare edelim istedik. İnegöl´de ticaret gelişecek ise, bankalarımızın bu gelişim sürecinde payı büyük olacaktır. Sanayicilerimiz ve iş adamlarımız bankalarla doğru iletişime geçip, yeteri kadar istifade edebilirlerse, bankaların bu kurumlara çok ciddi katkıları olacaktır” dedi.
Başkan Aktaş, “İnegöl, ekonomisi ile kültürel hayatıyla, sosyal hayatıyla, nüfusu itibariyle hareketli bir şehir dolayısıyla bu aktiviteyi arttıran önemli unsurlardan bir tanesinin gerek devlet bankalarının gerekse de özel bankaların olduğunu düşünüyorum” dedi.

Halk Bankasının son yıllarda atılım gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Aktaş, ‘´Halk Bankası son yıllarda önemli atılım yapmış, özellikle de İnegöl´de mevcut haliyle kendini iyi revize etmiş bir kurumdur. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, Oğuz Faik Beyle bu atak daha da artacak ve yenilenme devam edecektir. Kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Şahsım ve kurumum olarak yardımcı olacağımız bir konu olursa her zaman hazır olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Halk Bankası Müdürü Oğuz Faik Konak ise, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın şubelerine yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Aktaş´a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Aktaş, Müdür Oğuz Faik Konak´a çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 03.10.2015 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<