banner359

Aktaş’tan Hakim ve Savcılara Hayırlı Olsun Ziyareti

21 Kasım 2016 Pazartesi 09:56 2016-11-21 10:02:12
Aktaş’tan Hakim ve Savcılara Hayırlı Olsun Ziyareti

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçeye yeni atanan ve atamaları sonucu İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan Cumhuriyet Savcıları Korkmaz Gülsün, Gökhan Kartal ve Canberk Onarok ile 2. Asliye Ceza Hakimi Eda Onarok ve 3.Asliye Ceza Hakimi Burçin Kurnaz’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Aktaş sırasıyla Cumhuriyet Savcıları Korkmaz Gülsün, Gökhan Kartal, Canberk Onarok ile 2. Asliye Ceza Hakimi Eda Onarok ve 3.Asliye Ceza Hakimi Burçin Kurnaz’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Samimi bir havada geçen ziyaretlerde Aktaş, “Adaletin tesisi için fedakarca çalışan savcı ve hakimlerin büyük yükleri omuzladığını ifade etti.

“HAKKI SAHİBİNE VERMEK VE HAKSIZLIĞA MANİ OLMAK İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR”
İnegöl’ün ekonomisiyle nüfusuyla hızla gelişip büyüdüğünü, bu büyümeye paralel olarak da adli anlamda problemlerin ortaya çıkabildiğini söyleyen Aktaş; “Bu sorunları çözen adliyemiz, emniyetimiz ve jandarmamız var. Gönül ister ki şehrimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmasın, hiç sıkıntı olmasın, her şey huzur içerisinde ilerlesin ama takdir edersiniz ki bu kadar kalabalık, ticaretin bu kadar hareketli olduğu bir yerde bu pek mümkün değil. Şehrimizin huzura ermesi için adaleti tesis etmek, hakkı sahibine vermek ve haksızlığa mani olmak için özveriyle çalışan çok değerli savcı ve hakimlerimiz tecrübeleri ve gayretleriyle bu sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf edeceklerdir” dedi.

Göreve geldiği 2004 yılında İnegöl Adliyesinin 4 hakim, 4 savcı ve bir başsavcı olmak üzere 9 personele sahip olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş; “Adliye sarayımız bugün modern bir yapı içerisinde 30’dan fazla hakim ve savcının görev yaptığı içerisinde ağır ceza mahkemesinin de yer aldığı müstakil bir binada hizmet veriyor. Bu durum şehrimiz adına sevindirici bir gelişme” şeklinde konuştu.

“YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARI VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”
Aktaş son olarak “Bugün, ilçemizde görevlerine yeni başlayan savcı ve hakimlerimize ziyaret gerçekleştirerek hem görevlerinde başarılar dilemek hem de İnegöl’ümüze hoş geldiniz demek istedik. Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı kendilerine özellikle belirtmek istiyorum. Kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İnegöl adliyesinde göreve yeni başlayan savcı ve hakimler de, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür edip duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Adaletin tesisi ve hakkın tecellisi için tüm mesailerini harcamaya hazır olduklarını belirten savcı ve hakimler Başkan Aktaş’ın kendilerine verdiği desteğin ilçe adına önemli olduğunu belirttiler.

Aktaş, İnegöl Adliyesinde görevlerine yeni başlayan savcı ve hakimlere ziyaretleri esnasında çiçek takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 21.11.2016 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<