banner359

Aktaş'tan Maratona Davet

.

22 Ekim 2014 Çarşamba 10:38 2014-10-22 10:40:53
Aktaş'tan Maratona Davet
 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöllüleri 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan 36. Vodafone Kıtalararası İstanbul Maratonuna katılmaya davet etti.

İnegöl Belediyesi’nin uluslararası standartlara sahip tesislerinden ücretsiz spor eğitimlerine, eğitim amaçlı spor faaliyetlerinden şölenlere, ulusal organizasyonlardan ulusal şampiyonluklara ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesine kadar spor ve sporcunun yararına olan her faaliyet ve düşüncenin yanında olduklarını belirten Aktaş, sporun her çeşidine önem veren bir belediye olduklarını belirtti.

İNEGÖL’DEN 100 KİŞİ KATILACAK

İlçe halkından gelen talepleri değerlendirerek son yıllarda geleneksel hale getirilen İstanbul Maratonu organizasyonunu bu yıl yine gerçekleştireceklerini söyleyen Aktaş, 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek 36. Vodafone Kıtalararası İstanbul Maratonuna İnegöl Belediyesi’nin organizasyonu ile 100 kişinin katılacağını belirtti.

KONTENJAN SINIRLI

15 Kasım Cumartesi gecesi Belediye önünden hareket edecek 100 kişilik ekibin bir problem yaşamadan İstanbul Maratonuna katılarak, o heyecanı yaşayarak İnegöl’e dönmelerini arzuladıklarını kaydeden Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak her sene olduğu gibi bu sene de maratona katılanların ulaşım ve kumanya ihtiyacını karşılıyoruz. Ayrıca her katılımcıya İnegöl Belediyesi tişörtü hediye ederek, İnegöl’ü İstanbul Maratonu’nda en güzel şekilde temsil etmelerini sağlayacağız.  İstanbul Maratonu, spora özendirme açısından da önemli bir ulusal etkinlik. İnegöl Belediyesi olarak, böyle uluslararası ve anlamlı bir organizasyonda İnegöllü hemşerilerimizin yer alması için bu organizasyonu yapmaktayız. 8 kilometrelik halk yürüyüşü kategorisine İnegöl’den ücretsiz olarak götüreceğimiz 100 kişilik kontenjan için başvuru formlarını; Belediye Hizmet Masaları ve Kültürpark içerisindeki Belediyespor salonumuzdan vatandaşlarımız temin edebilirler. Vatandaşlarımızın bu formları Kültürpark içerisindeki Belediyespor’a teslim ederek kayıt sonlandırma işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Kontenjanımızın sınırlı olduğunu hatırlatarak sporsever katılımcılarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.10.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<