banner359

Alanyurt'ta Sir İntihar

30 Haziran 2016 Perşembe 00:54 2016-06-30 00:59:00
Alanyurt'ta Sir İntihar
Alanyurt Afet Evleri ile Polis Merkezi arasındaki Spor kompleksinin soyunma odasında meydana gelen olay da bir genç kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre; 32 yaşındaki E.M., uzun zamandır ilişkisi olan sevgilisi ile evlenmeye karar vermişti. E.M. ile sevgilisi arasındaki ilişkiyi öğrenen aileler, bu ilişkiyi kabul etmediler. E.M., sevgilisi ile evlenmesine onay çıkmayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Bu gün intihar kararı alan genç, sevgilisi ile seçtikleri söz yüzüklerini yanına aldı. sevgilisinin ve kendisinin olan yüzüklere kırmızı kurdela bağlayıp ikisini de kendi parmaklarına taktı. Alanyurttaki spor sahasının soyunma binasına giren genç, kendini tavana bağladığı iple astı. O sırada yoldan geçen bir vatandaş asılı olan genci fark ederek 112´yi aradı. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, gence ilk müdahaleyi yaptılar. Ambulansla Devlet hastanesine getirilen genç için yapılacak bir şey kalmadı.

Olay emniyet ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri gerekli incelemeyi yaptılar. Gencin cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

E.M.´nin intihar etmeden 3 gün önce sosyal medya hesabı paylaşımı yürekleri burktu. E.M. sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaştı;"Konuşmaya halimiz yoktu. Ne ben ne o belki kırmaktan, kırılmaktan korktuk. Sessizce ayrıldık.. şimdi mutlu rolü yaparak yaşıyoruz. Hayat engellerle doluymuş anladım ki. Ve o engelleri aşmaya benim artık halim yok. İçimi kaplayan sonsuz bir boşluk o kadar kalabalık içinde beni sağır eden bir sessizlik. Bu sessizliği bozacak tek bir sese bile muhtacım. Sessizce ayrıldık. Kimse anlayamaz yüreğimdeki özlemi hasreti Rabbim biliyor..." 

Son Güncelleme: 30.06.2016 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<