banner359

Alanyurt Yeni Bir Kavşağa Kavuşuyor

28 Nisan 2016 Perşembe 15:21 2016-04-28 15:23:33
Alanyurt Yeni Bir Kavşağa Kavuşuyor
 İnegöl Belediyesi trafik sirkülasyonunu rahatlamak ve kent estetiğini ortaya koymak adına Alanyurt’ta yeni bir kavşağı vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalarına devam ediyor.
İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen kavşak düzenleme, otopark ve tretuvar çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veren belediyemiz, bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyor. Şehri rahatlatacak dinlenme mekânları, çevre düzenlemesi, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız ise kentin her alanında artarak devam ediyor. İnegöl Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarımızı belli bir plan çerçevesinde aciliyet ve önem derecesine göre yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Kansu; “Bu kapsamada yürüttüğümüz çalışmalara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak üzere bugün Alanyurt Sağlık Ocağı önündeyiz. Bu bölgede Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmaları kısaca belirtmek gerekirse; burada 12 araçlık otopark alanı oluşturuldu. Otopark alanının yapımında 3750 metrekare farklı ebatlarla parke ve 650 metretül bordür taşı kullanıldı. Bu alanda daha öncesinde kavşak olmadığı için yol istikametinden araçlar hızlı geldiğinden vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçerken zorlanıyor ve bu durumda hayati tehlike oluşturuyordu. Ayrıca Menekşe Caddesinde yol kötü bir durumda olduğundan ekiplerimiz tarafından yolun yüzey kısmı tamamen sökülerek burada zemin değişimi yapıldı ve yola beton atılarak parke taşı tekrardan döşendi. Menekşe Caddesinde boş parseller olduğu için İngaz ve Buski ile irtibata geçilip bu bölgenin altyapı çalışmaları da yaptırıldı. Son olarak Çalışma alanına 64 m³ beton döküldü. Bu çalışmanın belediyemize toplam maliyeti 82 bin 500 TL’dir.Bütün bu çalışmalarda standartlardan ödün vermiyoruz. Amacımız göze hoş gelen kısa süreli çalışmalar yapmak değil, hem güzel görünen hem kullanışlı, hem de uzun ömürlü işler yapmak. Burada estetikle fonksiyonelliği harmanlayıp en uygun sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Yapılan çalışmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum”şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.04.2016 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<