banner359

Albimo’da Aşure Günü

.

29 Kasım 2014 Cumartesi 11:16 2014-11-29 11:19:00
Albimo’da Aşure Günü
 Cerrah sanayi bölgesinde faaliyette bulunan Albimo Mobilya firması tarafından, geçtiğimiz Muharrem ayı nedeniyle, ilk kez bir Aşure etkinliği düzenlendi.

Firma yetkililerinin hazırlattığı 300 kişilik Aşure, firma çalışanlarına ve çevre esnafına ikram edildi.

Aşure ikramının ardından bir konuşma yapan Albimo Mobilya firmasının sahibi Hilmi Gömeç, “Muharrem ayı dolayısı ile çalışanlarımıza aşure ikramında bulunduk. Kısa bir süre önce Muharrem ayanını tamamladık ama inşallah nice Muharrem aylarını hep beraber idrak ederiz. 300 kişilik aşure ikramında bulunuyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

GELENEKSELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Aşure etkinliğinin bu sene ilkini gerçekleştirdiklerini aktaran Albimo Mobilya firmasının Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gürbaş ise, “Bu program ile hem Muharrem ayında bereketi sağlamak hem de çalışanlarımızla bir bütünleşme içerisine girmeyi amaçlıyoruz. Yaklaşık 250 çalışanımız var ama burada ikamet eden komşularımız da var. Onlara da bu aşure ikram ettik. İnşallah hayırlısı olur. Bu programı gelenekselleştirerek önümüzdeki senelerde de devamını gerçekleştirmek istiyoruz. Öncelikle burada bütünlüğü sağlamak istiyoruz. İnşallah daha nice Muharrem aylarını hep beraber yaşarız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 29.11.2014 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<