Alper Taban’a Coşkulu Karşılama

07 Kasım 2017 Salı 11:16
Alper Taban’a Coşkulu Karşılama

Alper Taban’a Coşkulu Karşılama
Recep Altepe´nin istifasının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini getirilen Alinur Aktaş´ın boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı için Cumhurbaşkanı tarafından uygun görülen Alper Taban, İnegöl’de partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Partinin ve Belediyenin sevilen yüzü, bu gün saat 15.00’de toplanacak mecliste resmen seçilecek.
Geçtiğimiz Cuma günü İnegöl Belediye Başkanlığı için AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından temayül gerçekleştirilmişti. Temayülde Belediye Meclis üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri olmak üzere 103 kişi oy kullanmıştı. Gizli olarak yapılan temayülün sonuçları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya tarafından alınarak Ankara´ya götürülmüştü.
ANKARA´YA GİTTİLER
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, İnegöl Belediye Başkan Adayları Alper Taban ve Nedim Bayram´ı Ankara´ya çağırdı.
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İlçe Başkanı Adem Demirel´in nezaretinde yola çıkan Alper Taban ve Nedim Bayram, AK Parti Genel Merkezinde önce Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile görüştüler.
Görüşmenin ardından İnegöllü adaylar Genel Merkeze gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştüler. İnegöl Belediye Başkanlığı için Alper Taban´ın seçildiği öğrenildi.
COŞKULU KARŞILAMA
Cumhurbaşkanı tarafından başkan adayı gösterilen Alper Taban, İnegöl’deki bir petrol istasyonu önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.
ADAYI AÇIKLAYACAKLAR
Öte yandan AK Parti İlçe Teşkilatı, meclisten önce de adayları olan Alper Taban’ı kamuoyuna tanıtacaklar.
BU GÜN SEÇİLECEK
AK Partinin İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Alper Taban, Bursa Valiliği tarafından bu gün saat 15.00’de belirlenen olağanüstü toplantı ile Meclis üyelerince yapılacak seçimde resmen Belediye Başkanı olacak.

banner380

Anahtar Kelimeler:
InegölAlperTaban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Perihan Semiz Tamtürk 2017-11-08 14:45:55

Rahmetli annesi çok zarif bir bayandıdaha.Babas da beyefendi bir kişidir.Alperi zaten efendiliği ile herkes tanır.İnegöl için çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum.Çok dürüst ve adil olacaktır inşAllah

banner366

<