banner359

Amacımız İnegöl'ün il olmasıdır

.

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:47 2015-04-15 15:18:38
Amacımız İnegöl'ün il olmasıdır
 MHP Bursa Milletvekili Adayları Fikret Fidan ve Hasan Toktaş, dün akşam İnegöl İlçe Teşkilatı`nı ziyaret ederek, MHP gönüllülerini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde belediye başkanlığının olmadığını ama kendisinin bir hayali olduğunu belirten Fikret Fidan, " Benim bir hayalim var. İnegöl`ün il olması ile ilgili. Son seçimleri takip edenleriniz var. Cenab-ı Allah nasip ederse, bizim en büyük amacımız İnegöl`ün il olmasıdır. Bu bizim İnegöl`e karşı bir borcumuz" dedi 

18 MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINA TALİBİZ
Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, "7 Haziran da yapılacak Genel Seçimlerde, partimiz adına yola çıkıp, Milletvekili Aday Adayı olup, listelerde yer alan ikisi de bir birinden değerli, uzun yıllar kendileri ile siyaset yapmaktan onur ve gurur duyduğum, iki milletvekili adayı abimiz ve kardeşimiz ile bu akşam bir araya geldik. Yolumuz uzun çetin ama zorlukların üstesinden dün geldik, bugünde geleceğiz, yarına da geleceğiz. Allah zor işimiz kolay etsin. Biz Genel Başbakanımızın dediği gibi Bursa`daki 18 milletvekilinin tamamına talibiz. Ama hedefimiz yarısı. Allah nasip ederse, 30 Mart`ta aldığımız yüksek oy oranını insaşllah teşkilat ile milletvekili adayları ile vatandaşlarımızın vereceği destekle daha da arttıracağımıza ben teşkilat başkanı olarak inanıyorum. Bu inanç İnegöl İlçe Teşkilatı`nda var" dedi.

BU MİLLETİN BİRLİĞİNİ BÜTÜNLÜĞÜNÜ İNŞALLAH KORUYACAĞIZ

Milletin birliği ve beraberliği için mücadele edeceklerini belirten MHP Bursa Milletvekili Adayı Fikret Fidan, "Söz konusu vatan ise gerisi teferruat. Biz 15 16 sene önce aktif olarak siyasete girdik. Tek düşüncemiz vardı; milletimize hizmet etmek. Ama belediye başkanı olarak nasip olmadı. İnşallah milletvekili olarak nasip olur. Biz milletin birlik ve beraberliği noktasında sıkıntılar olduğu için vatanımızın parçalanmasından endişe duyduğumuz için buradayız. Daha önce siyaseti bıraktık ama bi şekilde geri döndük. Dedik ya hani söz konusu vatan olunca, gerisi teferruat oluyor. Tekrar çizmeleri giyip yola çıktık. Genelde arkadaşlarımızda yakınlarımızdan hani 5-6 biraz zor gibi endişe taşıdıklarını duyuyorum. Bu işin zor olmadığını inşallah hep beraber göreceğiz. Çünkü bu milletin çaresi ve kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi`dir. Başka yolu yok. Bizim son belki de demokratik seçimimiz. Eğer bu iktidardan yönetimi kurtaramazsak, önümüzdeki seçimlerin ben demokratik şartlarda olacağını sanmıyorum. Eğer Başkanlık Sistemini getirirlerse, biliyorsunuz özel güvenlik yasası çıardılar. Yavaş yavaş polis devletine doğru gidiyoruz. Kanunlarımız hiçe sayılıyor. İçişleri Bakanımız çıkıyor diyor ki, "Ben bu anayasayı tanımıyorum" Güvenlikten sorumlu olanan bir bakanın anayasayı tanımadığı bir ülkede vatandaşlar da kanunları tanımaz. Kanunları tanımadığı zaman da o ülkede anarşi çıkar, huzursuzluk olur. Zaten biliyorsunuz vatanımızın bir kısmını teröristlere teslim ettiler. Her ne kadar orada vali varsa da, her ne kadar oraya hakim, savcı gönderse de, askerimiz polisimiz olsa da, onlar maalesef orada görev yapamıyor. Tekrar bunların değerlendirilip toparlanması için, bu milletin hep beraber hareket edebilmesi için, farklılıklar üzerinden siyaset değil, biz müştereklerimiz üzerinden siyaset yaparak, eskiden olduğu gibi inşallah, bu ülkede yaşayan insanları bir millet olarak bir araya getiri, bu milletin birliğini bütünlüğünü inşallah koruyacağız. Biz bunun için yola çıktık. İşimiz hem zor hem kolay"

AMAC İNEGÖL`ÜN İL OLMASI

"Benim bir hayalim var. İnegöl`ün il olması ile ilgili. Son seçimleri takip edenleriniz var. Cenab-ı Allah nasip ederse, bizim en büyük amacımız İnegöl`ün il olmasıdır. Bu bizim İnegöl`e karşı bir borcumuz. İnşallah bu bize nasip olur. İnegöl`ün il olmasını sağlamak bize nasip olur" dedi.

 

HERŞEY TOZPEMBE GİBİ BİZLERE ANLATILMAYA ÇALIŞILIYOR

Ziyarette son olarak açıklamalarda bulunan Hasan Toktaş, "Partimizde ilk defa belki de iki tane İnegöllü adayımız söz konusu. İnşallah Bursa`da Milliyetçi Hareket Partisi birinci olacak. Ve 6`dan daha fazla inşallah milletvekili çıkacak. Buna biz inandık. Sizlerde inanın. Vatandaşlar da inansın. Çünkü Türkiye`nin bir başka kurtuluşu gözükmüyor. Ülkenin bir bölgesi bir coğrafyası adeta PKK`ya teslim edilmiş. Yapılan pazarlıklar, karşılıklı teşekkülleşmeler Törer örgütü ile bu son günler de karşımızda. Her defasında ifade etmeye çalışıyoruz. Basınımızın aslında bunu büyük puntolarla yazması gerekiyor. Ülkemizin şu an 100 küsur bin m2`sinde, PKK tamamen kontrolü ele almış, Türk devletinin ve Türk milletinin egemenlik hakları şu an bizi yönetenler tarafından PKK`ya devredilmiş durumdadır. Bunu görmemiz lazım. Milletimizin bunu bilmesi lazım. Şu anda PKK mahkeme kuruyor, insanları yargılıyor. PKK adeta askerlik şubesi kurmuş, dağa geleni alıyor, gelmeyene makbuzla ceza kesiyor. PKK vergi topluyor. Şimdi bunları görmezden gelir isek, bu taraftan olaya bakarsak her şey tozpembe gibi bizlere anlatılmaya çalışılıyor"

 

ŞU AN EKONOMİ İYİ DEĞİL

"Şu an ekonomi iyi değil. Bize anlatıldığı gibi değil. Sadece Bursa`da 2 milyon 900 bin nüfusu olan Bursa`da ki bunun içerisinde, yaşı tutanı tutmayanı, bastonu ile gezeni var. 544 Bin kişi şu anda Bursa`da icralık. İnsanımız muhtaç hale getirilmek sureti ile yardıma muhtaç olarak, kendi ellerine düşsün gibi bir algıları var. İnşallah zannediyorum bu pazar günü belki yetişmez ama Milletçi Hareket Partisi`nin seçim beyannemesi açıklanacak. Burada vatandaşlarımız emin olsun, gerçek anlamda sosyal devlet algısını Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşlara gösterecektir. Yani insanlarımızı aciz hale düşürüp, bakın nasıl yardım yapıyoruz, bakın işte şu insanlara ne yaptık gibi gazetelerde, tv`lerde değil, bir elin verdiğini diğer el görmeyecek etkisi temel prensibinden hareketle gerçek sosyal devleti Milliyetçi Hareket Partisi gösterecek. Çiftçilerimiz rahat olsun, bankaya borcu olan vatandaşlar rahat olsun ki, Milliyetçi Hareket Partisi, bankalara milleti ezdirmeyecek. MHP İktidarında şu anda adına açılım dedikleri`ni PKK`nın yüzüne vuracağız. Yerel seçimlerde MHP, topladığı oy ile 4.5 milletvekili oyu almıştır" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.04.2015 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<