banner359

Amerikan Futbol Takımı İnegöl'de Ölümden Döndü

.

20 Aralık 2014 Cumartesi 14:26 2014-12-20 17:18:58
Amerikan Futbol Takımı İnegöl'de Ölümden Döndü
AMERİKAN FUTBOL TAKIMI ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Bursa-Ankara karayolu üzeri Yenice kavşağı mevkiinde meydana gelen kaza da Uludağ Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı ölümden döndü. 3 aracın karıştığı kaza da şans eseri yaralanan olmadı.
Saat 11.00 sıralarında Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü  Erhan Aytaş yönetimindeki 10 PF 846 plakalı Kamyonun Yenice köprülüğü kavşağı mevkiinde sol ön tekeri bir anda patladı. Patlamayla kontrolden çıkan kamyona, arkasından gelen sürücü Celal Abanos yönetimindeki 16 SVK 28 plakalı kamyonet çarptı. Kaza nedeniyle kontrolden çıkan Uludağ Üniversitesi Amerikan Futbol takımı oyuncularının içinde bulunduğu sürücü Nejat Yıldız yönetimindeki 16 NP 406 plakalı otobüs, 16 SVK 28 plakalı kamyonete arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kaza da şans eseri yaralanan olmadı.
30 kişilik Amerikan futbol takımı kafilesi arasında yer alan takım kaptanı Alican Gökçe, boynundan hafif şekilde yaralandı. Boyun destekliği kullanan takım kaptanı Alican Gökçe, soğuk kanlı bir şekilde kazayı anlattı. Öndeki iki aracın çarpışması sonucunda kazanın meydana geldiğini aktaran Gökçe, “Antalya Akdeniz Üniversitesi Amerikan Futbol takımı müsabakası için yola çıktık. İnegöl mevkiinde önümüzdeki araçların çarpışması sonucunda bizim bulunduğumuz otobüste öndeki kamyonete çarptı. Şans eseri yaralanan arkadaşımız olmadı.” dedi.
Kaza sonucunda araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, ölümden dönen futbolcular bir süre köfteci de mola verdi.

Son Güncelleme: 20.12.2014 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<