banner359

Apartman Fiyatına Traktör

26 Eylül 2016 Pazartesi 15:30 2016-09-26 15:34:40
Apartman Fiyatına Traktör

 310 bin lira değerindeki traktör, sağladığı imkanlarla iş gücünden, zamandan ve yakıttan tasarruf sağlıyor.

MODEF Fuar alanındaki düzenlenen 5. İNTARF Fuarında “New Holland T6.160 Auto Command” marka ve model Traktör, çiftçilerden ve fuarın ziyaretçilerinden büyük ilgi görüyor.

ÇİFTÇİMİZİN HER KOŞULDA İHTİYACINI GÖREBİLİR

İnegöl Tarım Fuarında sergilenen en büyük traktörün, birden fazla traktörün işini tek başına yapabildiğini belirten Eryiğit Traktör Satış Koordinatörü Ercan Erol, “Eryiğit Traktör olarak New Holland markasının Bursa Bölge Bayiliğini yapıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte fuar alanında İnegöl ile birlikte çevre il ve ilçelerden gelen çiftçilerimize hizmet sunuyoruz. Fuarın en büyük traktörü gördüğünüz gibi New Hollanda markasında. Traktörümüz 160 beygir olup, vites geçişlerini hissettirmeyen bir motora sahip. Çiftçimizin her koşulda ihtiyacını görebilecek bir traktör. Bizde böyle bir traktörü İnegöl çiftçisine sunmaktan, tanıtmak mutluyuz. Fuarın hepimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

FUARA ÖZEL 310 BİN LİRA!

Traktörün fiyatının normalde 330 bin lira olduğunu ifade eden Erol, “Fuara özel olarak şuanda 310 bin lira. İnşallah İnegöl´de bir çiftçimize nasip olur. Böyle bir traktörü İnegöl´e sunmaktan bizde mutlu oluruz. Çiftçilerimiz traktörü incelediklerinde aradıkları bütün özelliklerin bu traktörde olduğunu ve kusursuz bir traktör olduğunu söylüyorlar. Birkaç görüşmemizde oldu. İlerleyen günlerde nasip olursa bu traktörü kullanan çiftçilerimizi de göreceğiz. Bu traktörün arkasında birçok ekipman kullanılabilir. Pulluk, rotavatör, romörk, çapalama, patlatma, önüne yükleyici kepçe, arkasına kazıcı kepçe takılabiliyor. Sadece traktör olarak düşünmeyelim. Ekipmanlarını taktığınızda birçok amaca hizmet edebilecek bir ürün. Sadece düz arazilerde değil, aynı zamanda eğimli arazilerde de kullanılabilen traktörümüz, kendini dengeleyebiliyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 26.09.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<