Araba Fiyatına Tosun

.

17 Eylül 2014 Çarşamba 13:36 2014-09-17 13:37:23
Araba Fiyatına Tosun
 Artvin'den  İnegöl'e getirilen "Polat" isimli bir tonluk tosun 11 bin liraya satıldı.
Türkiye’nin çeşitli illerinden kurbanlık getirilen hayvan pazarındaki 2.5 yaşındaki Simental cinsi Polat isimli tosun, ikinci el otomobil fiyatına alıcısını buldu. Alım gücü olmayan vatandaşların fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitesinde paylaştıkları tosun, 11 bin liraya satıldı. 
Artvin’in Şavşat ilçesinden İnegöl’e kurbanlık getiren Murat Seçkin, “Polat ismini verdiğimiz Simental cinsi kurbanlık tosunumuzu sattık. Biz bu hayvanı damızlık için ayırmıştık. Oldukça kuvvetli ve yakışıklı olduğundan dolayı Polat ismini verdiğimiz kurbanlığımız 3 gün önce satıldı. 12 bin lira istemiştik, 11 bin liraya sattık. Bir ton civarında olan Polat’ın kilosuna yakın kurbanlık hayvanlarımız var. Onlar da alıcılarını bekliyor” dedi.
Satışları değerlendiren Seçkin, “İnsanların alım gücü az olduğundan dolayı biraz durgunluk var. Özellikle benim satışa sunduğum kurbanlıkların kilosu fazla olduğu için fiyatları da yüksek. İnsanlar Polat'ın resmini çekip sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.09.2014 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<