banner359

Araçta sıkışan sürücü için seferber oldular

27 Kasım 2016 Pazar 12:25 2016-11-27 12:30:43
Araçta sıkışan sürücü için seferber oldular

 Park caddesi üzerinde meydana gelen akıl almaz kaza da kontrolden çıkarak park halindeki toplu taşıma aracına çarpan minibüste can pazarı yaşandı. Sıkışan sürücü için seferler oldular.

Edinilen bilgilere göre; Heykel önünden emniyet müdürlüğü istikametine Park caddesi üzerinden seyir halinde olan sürücü 19 yaşındaki Metehan Ç. Yönetimindeki minibüs, kuğulu park mevkiinde kontrolden çıkarak yolun solunda park halinde olan 16 F 6994 plakalı toplu taşıma aracına çarptı. şiddetli çarpışmanın etkisi ile minibüste bulunan sürücü olduğu yerde sıkıştı. Yaralı sürücüyü görenler durumu 112´ye haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri, sıkışan sürücüyü yoğun çalışmalar sonucunda kurtardılar. Yaralı genç sürücü, ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Yaralı ilk müdahalenin ardında ameliyata alındı. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

 

 

Son Güncelleme: 27.11.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<