banner359

Arık'ın yerine Bayram

20 Ağustos 2017 Pazar 19:04 2017-08-21 10:47:27
Arık'ın yerine Bayram

Amerika´da göreceği eğitimi nedeniyle İnegöl Belediye Meclisi üyeliğinden istifa etmesi beklenen MHP´li üye Avukat Seda Arık´ın yerine Belediye Meclisi üyeliğine Uğur Bayram´ın getirileceği öğrenildi.

MHP´li İnegöl Belediye Meclisi üyelerinden Avukat Seda Arık´ın Avukatlık mesleğinde Master yapmak için yurtdışına gideceği, bu nedenle Meclis üyeliğinden istifa edeceği öğrenildi. Arık´ın yerine ise, Uzun Yıllar İnegöl Ülkü Ocaklarında çeşitli kademelerde görev yapan, 2.5 yıl ise İnegöl Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, MHP İnegöl ilçe yönetimlerinde de görev yapan Uğur Bayram´ın getirileceği edinilen bilgiler arasında…

BİR İSİM ATLANDI!

Seda Arık´ın meclis üyeliğinden istifa etmesinin ardından, meclis üyeliği sıralamasında 9. sırada yer alan Rüveyde Sapan´a görev verilmeyeceği, 10. sırada yer alan Uğur Bayram´ın bu göreve getirileceği öğrenildi. 

Son Güncelleme: 21.08.2017 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<