banner359

"Artık Engellilerini Saklayan Değil, Hizmet Eden Bir Devlet Var"

22 Mart 2017 Çarşamba 09:56 2017-03-22 09:59:56
"Artık Engellilerini Saklayan Değil, Hizmet Eden Bir Devlet Var"

 21 Mart Dünya Down Sendromu günü nedeniyle Yenice Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, burada kalan çocuklara oyuncak dağıtıp ikramlarda bulundu. Aktaş, Down sendromunun artık dünyanın bir gerçeği olduğunu belirterek “Ama Allah’a şükürler olsun engellilerini saklayan gizleyen değil onlara yatırım yapan, onlara hizmet eden aileler ve devlet var” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 21 Mart Dünya Down Sendromu günü nedeniyle beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte Yeniceköy’de bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Burada sevi evlerinde kalan çocukları ziyaret eden Aktaş, onlara oyuncak dağıtıp ikramlarda bulundu.

“EKSİKLERİ EN KISA SÜREDE GİDERECEĞİZ”
Engelli öğrencilerin büyük bir heyecanla karşıladığı Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çocuklarla yakından ilgilendi. Kurumun eksikleri ve ihtiyaçlarına ilişkin yetkililerden bilgi alıp bunların da giderilmesi yönünde talimat veren Aktaş, çocukların da forma ve top taleplerini karşılıksız bırakmadı. Yenice Engelsiz Yaşam Merkezi’ne yapılan ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Başkan Aktaş, burada gayret ve samimiyetle çalışıldığını kaydederek “Bugün çok değerli AK Partili yöneticilerimizle birlikte Yenice Engelsiz Yaşam Merkezimizi ziyaret ediyoruz. Buradaki idarecilerimize, eğitimci arkadaşlarımıza ve görevli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gayret ve samimiyetle yapılan bir iş olduğunu hep birlikte müşahede ettik. Ayrıca bugün 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü. Gönül sohbet ister kahve bahane misali bugünü bahane ederek hem kurumumuzu ziyaret edelim, çocuklarımıza selam verelim hem de beraberinde muhakkak böyle hayırlı bir hizmet verilirken eksik ve aksaklıklar olabilir onları da yerinde tespit edelim istedik. Sağ olsun Müdür Bey detaylı bir bilgilendirme yaptı. Tabi kurumun birkaç eksiğinden de Müdür Bey bahsetti. Onları da inşallah en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz” dedi.

ARTIK ENGELLİSİNE HİZMET EDEN BİR DEVLET VAR
72 civarında çocuğun Yenice Engelsiz Yaşam Merkezinden hizmet aldığını da ifade eden Aktaş, “Ben öncellikle böyle hayırlı bir hizmetin verilmesinde emeği olan, katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hizmetlisinden öğretmenine her kim varsa huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hizmetlerin arttırarak geliştirilmesi de en büyük temennimiz. Bugün de Dünya Down Sendromlular günü. Down sendromu dünyanın bir gerçeği. Ama Allah’a şükürler olsun engellilerini saklayan gizleyen değil onlara yatırım yapan, onlara hizmet eden aileler ve devlet var. Bu vesile ile Müdür Bey ve tüm çalışan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.03.2017 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<