banner359

Asyalı Büyükelçiler Mobiliyum AVM'yi gezdi

10 Kasım 2017 Cuma 10:19
Asyalı Büyükelçiler Mobiliyum AVM'yi gezdi

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği´nin (İMOS) öncülüğünde başlatılan “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” projesi kapsamında İnegöl´e gelen Asya kıtasındaki 20 ülkenin Büyükelçisinin de aralarında bulunduğu 50 kişilik heyet, Mobiliyum AVM´yi ziyaret etti.

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ nezaretinde Mobiliyum´a gelen yabancı heyet, mobilya firmalarını tek tek gezerek mobilyaları incelediler. Gezi öncesi Mobiluyum AVM hakkında bilgi veren Mobiliyum AVM yönetim kurulu Başkanı T.Timur Han, “A ve B etabıyla 250 bin metrekare kapalı alana ve 196 mağazaya ulaşmış olacağız. Buradaki her mağazanın bir tek özelliği var üretici olması. Böyle devasa komplekslerin kurulması çok önemli ama daha önemlisi bunları yaşatabilmek ve sürdürebilmek. Bu birlik ve beraberliğin simgesi olan Mobiliyum, ticaretin sürmesi adına Türkiye´de kooperatif olarak ilk defa UR-GE, anlamında devlet desteği aldık. Yurtdışındaki Pazar ağımızı ve tanıtım faaliyetlerini sürdürebilmek için bu desteğe ihtiyacımız vardı. Türkiye´de ilk olan üretici arkadaşlarımızın vizyon ve misyon sahibi olmaları adına Mobiliyum Akademiyi kurduk. İnegöl şehrinin bir özelliği de birlik ve beraberlik içinde, mobilyamızı tanıtabilmek adına iş seyahatleri yapıyoruz. Bunları da artırarak devam etmek istiyoruz. İnegöl olarak ürünlerimizi sizlerin ülkesine ihraç ederken, aynı zamanda sizlerin de ürettiği ürünleri ülkemize getirmek istiyoruz. İhracatın yanı sıra ithalatta yapmak istiyoruz. Bir an önce çalışmalarımızı başlatmak istiyoruz. Diyaloglarımızın devam etmesini ümit ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE GÜNLERİ

Toplantının sonunda bazı yabancı misafirler, Türkiye günleri kapsamında mobilya formları düzenlemek istediklerini söylediler. 

Anahtar Kelimeler:
InegölMobiliyumAvm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<