banner359

Atatürk'ün bilinmeyen fotoğrafları sergileniyor

28 Ekim 2016 Cuma 19:02 2016-10-28 19:15:42
Atatürk'ün bilinmeyen fotoğrafları sergileniyor

 İnegöl Rotary Kulübü tarafından 5.si düzenlenen Atatürk konulu resim sergisi İnegöl Avm Sergi Salonun’da açıldı. Atatürk’ün daha  önce hiçbir yerde görmediğimiz fotoğrafları Anıtkabir Komutanlığın’dan alınarak sergi de vatandaşlara sunuldu.

SERGİYE İLGİ BÜYÜK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Rotary Kulüp Başkanı Abdullah Büyükışıklar ;Bu sene 5.sini düzenlediğimiz Atatürk konulu resim sergisinin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz.Sergimizde ki fotoğrafların bir çoğu vatandaşlarımız tarafından daha önce görülmeyen ve bilinmeyen fotoğraflar. Biz bu bu fotoğraflara Anıtkabir Komutanlığı aracılığı ile ulaştık ve vatandaşlarımıza elimizden geldiğince göstermeye çalışıyoruz. Sergimizde yaklaşık 200 adet fotoğraf bulunmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir çok fotoğraf sergide mevcuttur.Sizlerin de gördüğü gibi vatandaşlarımızın teveccühü,ilgisi bizlere daha çok çalışma azmi veriyor.
Atatürk ve Cumhuriyet  Müzesi
Biz Rotary ailesi olarak İnegöl’de olması gereken bir projeyi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. İnegöl’de  şehir merkezin de  Atatürk ve Cumhuriyet isimli bir müze yapma planımız var.Bu proje ile alakalı uzun süredir çalışıyoruz ve maddi,manevi hazırız. İnegöl Belediyesi de bizlere bir arsa teminin de bulunursa bu projeyi daha hızlı hayata geçirir ve İnegöl’e bir müze daha kazandırmış oluruz. İnegöle yapmayı hayal ettiğimiz müze gerçekleşirse yine ilk ilçe Atatürk müzesi olacak bu da inegölün ne kadar büyük bir kent olduğununve kentlilik bilincinin yerleştiğini destekleyecek’’ Dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2016 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<