banner359

ATM fareleri yakalandı

.

02 Mart 2015 Pazartesi 15:10 2015-03-02 15:16:10
ATM fareleri yakalandı
 Pazar gecesi Yeni mahalle camii mevkiinde bulunan bankamatiği soyma girişiminde bulunan 2 kişi emniyet ekiplerince suçüstü yakalandı. Yakalanan iki kişinin bir gece önce Alanyurt`ta bir alışveriş merkezinin önündeki bankamatiği de soymaya çalıştıkları bildirildi.
Pazar gecesi saat 03.00 sıralarında Yeni mahalle camii mevkiinde bulunan bankamatiği soyma girişiminde bulunan 2 kişiyi emniyet ekipleri fark etti. emniyet ekiplerinin sıkı takibi sonucunda iki kişi yakalanarak göz altına alındı.

Yakalanan iki kişinin geçtiğimiz Cuma gecesi saat 02.00 sıralarında Alanyurt Yunus Emre Mahallesi Bağlar caddesinde faaliyette bulunan bir alışveriş merkezinin yanında bulunan bankamatiği, gecenin karanlığından yararlanarak  soyma girişiminde bulundukları da bildirildi.

Son Güncelleme: 02.03.2015 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<