banner359

Başarılı öğrencilere hediyeler verildi

18 Ağustos 2017 Cuma 20:54
Başarılı öğrencilere hediyeler verildi


Yeşil Cami’de Yaz Kuran Kursu öğrencileri geçtiğimiz gün Cuma Namazı öncesi bir program düzenledi. Düzenlenen programın ardından Kuran Kurslarında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Geçtiğimiz gün Cuma Namazı öncesi düzenlenen programa İnegöl Vaizi İsmail Yıldırım, Yeşil Camii İmam Hatibi İsmail Çığal, veliler, camii cemaati ve öğrenciler katıldı. 

Yeşil Camii ekil Müezzin Kayyımı Onur Güneş, “Yaz sezonunun başlaması, okulların kapanmasıyla birlikte tüm camilerde olduğu gibi Yeşil Cami’de de yaz kuran kurslarımız başladı. Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı yaz kuran kurslarımızın dolu dolu bir şekilde hayata geçirildi ve öğrencilerimizi gerek Kuran-ı Kerim eğitimi gerek Ahlaki eğitim gerekse Peygamber Efendimizin hayatı ve yaşayışı öğretildi. Artık yaz Kur-an Kurslarımızın sonuna doğru yaklaşırken bende Yeşil Camii ekil Müezzin Kayyımı olarak öğrencilerimizi bu kurslara katılımlarından dolayı ödüllendirmek istedik. Kurslarımıza katılan başarılı öğrencilerimizi 22 adet bisiklet, 30 küsur takım elbise, 40 küsur uçurtma ve satranç takımlarından oluşan hediyeler ile ödüllendirdik. Bu hediyeler inanıyorum ki öğrencilerimizi camilerimize ve kuran kurslarımıza teşvik edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Programın ardından öğrencilere yemek ve dondurma ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<