banner359

Başarılı sporcular ödüllendirildi

.

21 Nisan 2015 Salı 18:48 2015-04-21 18:57:38
Başarılı sporcular ödüllendirildi
 Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında Bursa’dan yarı finale kalan 4 takımdan biri olan Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu’nu Belediye Başkanı Alinur Aktaş Öğrencilerin başarılarını kutlamak amacıyla ziyaret etti. 

İnegöl’ün ismini duyuran sportif, kültürel ve sosyal manada bir başarı elde eden hangi okulumuz olursa olsun bizim için önemlidir diyen Başkan Aktaş, ilkokulu Şükrü Nail Paşa İlkokulunda okuduğunu aynı zamanda İmam Hatip mezunu olduğunu dile getirerek okulun kazandığı bu başarının kendisini daha da mutlu ettiğini belirtti. 

Aktaş konuşmasının devamında; “Bu takım harika bir takım ve çok önemli bir başarıya imza attılar. İmam Hatip’ in bu okulda daha İki yıllık bir mazisi var. İki yılda bu başarıları elde eden okulumuz, inanıyorum ki ileriki yıllarda çok daha güzel başarılar elde edecek. Çünkü sporda alt yapı yatırımı uzun vadede başarılar kazandırıyor. Bundan sonra Türkiye derecelerini biz inşallah Mahmudiye imam Hatip okulundan çok sık duyacağız. Tabi bunu temin eden çok değerli okul müdürümüze, çok değerli beden eğitimi öğretmenimize, sevgili öğrenci kardeşlerimize, sporcularımıza ve tabi ki onların ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; “Çok değerli başkanımıza katkılarından dolayı ve sevgili öğrencilerimize vermiş olduğu nasihatlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize, çocuklarımızı çalıştıran spor öğretmenimize okul yönetimine, velilerimize ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bilican konuşmasının devamında; “Biliyorsunuz İnegöl’ümüzde 6 tane imam hatip ortaokulumuz, 4 tane imam hatip lisemiz vardır. Ayrıca yeni bir eğitim binamızı imam hatip ortaokulu olarak açtık, önümüzdeki eğitim öğretim yılımızda Allah nasip ederse 7 tane imam hatip ortaokuluyla devam edeceğiz. Sayın Başkanımız her zaman belediyenin imkânları nispetinde her türlü desteği esirgememektedir. Kendisinden Allah razı olsun, Sayın Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum yolları açık olsun” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş öğrencilere İnegölspor Forması hediye etti.

Son Güncelleme: 21.04.2015 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<