banner359

Başbakan Davutoğlu İnegöl'e Gelecek mi ?

.

19 Kasım 2014 Çarşamba 16:16 2014-11-19 16:51:15
Başbakan Davutoğlu İnegöl'e Gelecek mi ?
 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 3 Aralıkta Bursa'ya geleceği bildirildi.

Davutoğlu'nun 3 Aralık tarihinde Bursa'ya tekrar geleceğini ifade eden İl Başkanı Cemalettin Torun, başbakanın ayrıca 10 Ocakta yapılacak AK Parti il kongresine de katılacağını söyledi. Torun, "Başbakanın ve hükümetin Bursa'ya ne kadar önem verdiğini bu yaklaşımları ile anlayabiliyoruz. Özellikle başbakanın göreve geldiğinden kısa bir süre sonra Bursa'ya geniş bir ziyarette bulunması Bursa'ya verdiği değeri gözler önüne seriyor. Bu ziyaretlerin sıklaşması Bursa'nın geldiği noktayı göstermesi açısından da çok önemdir" diye konuştu.

7 Kasım tarihinde Bursa'nın çeşitli yerlerinde yapılan devlet yatırımlarını Bursa merkezden telekonferans sistemi ile açılışını gerçekleştiren Davutoğlu'nun İnegöl'e geleceği açıklanmıştı. Ancak yoğunluk nedeniyle inegöl'ü bir türlü ziyaret edemeyen Davutoğlu'nun 3 Aralık 2014 tarihinde Bursa ziyaretinde İnegöl'e gelip gelmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 19.11.2014 16:51
Anahtar Kelimeler:
BaşbakanInegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<