banner359

Başbakan Olur Verdi Universite Geliyor

.

27 Nisan 2015 Pazartesi 19:29 2015-04-27 19:54:55
Başbakan Olur Verdi Universite Geliyor
 AK Parti Bursa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin,seçim  ziyaretlerini sürdürüyor.  İTSO Yönetimini ziyaret eden  Şahin, İnegöl Üniversitesi ile alakalı Başbakan Ahmet Davuoğlu’ndan oluru aldığını ve en kısa zamanda İnegöl üniversitesinin hayata geçirileceğini bildirdi.

BAŞBAKAN OLUR VERDİ ÜNİVERSİTE GELİYOR

Toplumun kültürel ve sosyal anlam da değişmesine en büyük katkıyı koyacak İnegöl’e Üniversite kazandırmak için kolları sıvadıklarının altını çizen Şahin, “İnşallah yeni dönemde kısa süre içerisinde ihtiyaçlarımızın ne olduğu anlayışı ile içinde bir tane Tasarım Fakültesinin olduğu, zaten İşletme Fakültemiz var… Çok dev bir proje üzerinde daha çalışıyoruz. Üniversite çatısı altında çok devasa bir projemiz var. Başarabilirsek onu da yapacağız. Hem kendimizi hem de geleceğimizi, umutla bakan bir nesil olarak hazırlamak istiyoruz. Bunu yapmak için her şeyimiz hazır. Başbakanımıza durumu arz ettim, kendileri olur verdi. YÖK başkanımızla görüştüm. Uludağ Üniversitesinin buradaki yüksekokul ve fakültenin İnegöl’e devriyle ilgili onay vermesi gerekiyordu, onlarda onay verdi. İnşallah yeni dönemde İnegöl’de, adı İnegöl üniversitesi mi olur, yoksa İnegöl Turgutalp mi, yoksa Kurtuluş günü olan 6 Eylül Üniversitesi mi olur, şehrin dinamiklerinin karar vereceği güzel bir üniversitemiz olacak.

MOBİLYA AVM AÇILIŞINA BAŞBAKAN GELEBİLİR

Mobilya AVM’yi hayata geçirenlere teşekkür eden Şahin, “Türkiye’ye örnek olacak bir proje. Şu anda bitmek üzere. Açılışı Başbakanımızın yapması gerekir dedim. Başbakanımızı buraya davet edeceğiz. Yeni Türkiye’nin yeni vizyoner anlayışına uygun bir proje. Emeği geçenleri kutluyorum. İnegöl mobilya fuarı burası mı olur, burada mı olur, yine yer mi yaparız, yeni fuarın oluşması için bir kuruluşumu muza mı yetki verilir, yapılacak her türlü şey için hazırım. Şu an Avarlar kavşağının projesi çiziliyor. Çalıştığınız zaman hükümetin bakanları da bize bununla ilgili desteği sonuna kadar veriyorlar. İhtiyacımız var dediğimiz de bütün kapılar bize açılıyor. AVM bir faaliyete geçsin görelim neye göre ihtiyacımız varsa ona göre hazırlanalım. Her türlü imkanımız var. Bizim hiçbir yerde aktif olarak harekete geçiremeyeceğimiz bir kurum yok. Her konuda enerjimi ortaya koyacağımı beyan ediyorum.” Dedi.

TÜV İLE TSE’Yİ GÖRÜŞTÜRECEK

TÜV mobilya test laboratuvarı konusunu da değerlendiren Şahin, “Bu konuyla alakalı birkaç arkadaşımız devreye girdi, bize irtibat sağlarlarsa ben TSE ile rahatlıkla TÜV’ü görüştürebilirim. TSE’nin mobilya test laboratuvarı arzusu var. Allah nasip ederse bana düşen görevde hazırım. Bir takım görüşmeleri yaptım. Hazırlıklarımız var, sadece golün olması kaldı. Allah nasip ederse başarırız. Sizlerden istikrarın sürmesi için tekrar destek istiyoruz. Bizim kimseyle koalisyon pazarlığımız yok, çünkü biz AK partiyiz. Milletimizin bize tek başına görev vereceğine de inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2015 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<