banner359

Bayram Öncesi Sahte Paralara Dikkat

24 Haziran 2016 Cuma 10:50
Bayram Öncesi Sahte Paralara Dikkat
İnegöl'de bir esnaf, yaklaşan bayram öncesi sahte paralara karşı diğer esnaf arkadaşlarını uyardı. Geçtiğimiz gün bozmak için vatandaştan aldığı 100 liranın daha sonra kontrol ettiğinde sahte olduğunu fark eden Ömer Alkış, polise giderek şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Ömer Alkış isimli esnafın Uzun Sokak’taki iş yerine gelen bir kişi, eşine pazar parası vereceğini belirtip Alkış’tan elindeki 100 lirayı bozmasını istedi. 100 lirayı alıp yerine bozuk para veren Alkış daha sonra parayı kontrol ettiğinde sahte olduğunu fark etti. Alkış kendisine sahte para veren kişi hakkında polise şikayetçi oldu.
Ömer Alkış, “Sıcağın ve orucun etkisi ile gaflete düştüm. Özellikle bayram yaklaşıyor, oruç var dikkatli olun. Zaten esnaf zor günler yaşıyor. Bir de bu olayla etkilenmesinler. Bence herkes birbirini bu sahte para konusunda uyarırsa bir sorun olmaz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<