banner359

Belediyeden amatörler kulüplere destek

13 Ekim 2015 Salı 17:35 2015-10-13 17:43:28
Belediyeden amatörler kulüplere destek

Amatör kulüplere destek veren İnegöl Belediyesi bu kapsamda 5 Süper Amatör Kulübe 7'şer bin, 4 1. Küme Amatör kulüplerine ise 4'er bin TL maddi destekte bulundu. Belediye encümen toplantı salonunda kulüp başkanları ile bir araya gelen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çekleri teslim etti.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, "Bugün encümen üyesi arkadaşlarımız ile beraber İnegöl'ümüzün Bursa Süper Amatör ve 1. Amatör Küme mücadele eden kulüp başkanları ile bir araya geldik. Hepinizin bildiği gibi Süper Amatör Küme'de 5 tane takımımız var. Yenicespor, Kafkasspor, Kurtuluşspor, Gençlergücü ve Karadeniz Güvenspor Kulübü. 1. Amatörde de 4 tane takımımız  Alanyurtspor, Osmaniyespor, Doğanspor ve İnegöl Doğugücüspor Kulüpleri olmak üzere 2 gurup'ta 9 takım ile mücadele ediyoruz. Bu şehrimizin bir zenginliğidir"

TOPLAMDA 51 BİN TL DESTEK

"İnegöl Belediyesi olarak çok mutluyuz. Geçmişte bununla alakalı ödüller de aldık. Birçok kulübümüze farklı farklı tesisler yaptık. Muhakkak suretle iznimizin, emeğimizin olmadığı Allah'a şükür spor kulübü yok. Arzu ediyoruz ki hep başarılarla doldu doldu sezonlar geçsin. Hep kupalar İnegöl'e gelsin ama bu mümkün değil tabiki. Nihayetinde bu bir mücadele. Birisi kazanıyor dieri kaybediyor. Herşeyden önce biz, gençlerimiz kaliteli ortamlarda spor yapsınlar, beraberinde seyri zevki yüksek mücadeleler olsun ve izleyiciler de bundan keyif alsın istiyoruz.Her sene başında tüm kulüplerimize karşılıksız olarak maddi bedel olarak, masraflarla ilgili katkı anlamında takdim ettiğimiz bir bedel vardı biliyorsunuz. Az önce ismini zikrettiğimiz 5 Süper Amatör kulübümüze 7 bin lira, 4 amatör küme takımımıza da 4 bin lira çekler takdim edeceğiz. Aynı zaman zamanda arkadaşlarımıza çay ikram edip istişarelerde bulunacağız" dedi.

Son Güncelleme: 13.10.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<